ТЕЖАК СУДАР КОД КРУШЕВЦА: Закуцали се у бандеру, чудом избегнута трагедија (ФОТО)

С.Бабовић

13. 04. 2021. у 09:49

ПРАВО је чудо како нема теже повређених у саобраћајној незгоди у којој су учествовала два путничка возила „рено“ и „мазда“ ЦX3 крушевачких регистарских ознака синоћ око 22 сата на Багдалском венцу у Крушевцу.

ТЕЖАК СУДАР КОД КРУШЕВЦА: Закуцали се у бандеру, чудом избегнута трагедија (ФОТО)

Форо: С.Б.

Како сазнајемо, млађи возач „реноа“, који је у колима у тренутку незгоде био са сувозачем, намеравао је да скрене у улицу Јована Цвијића када је возило „мазда“ у коме су се налазиле две девојке кренуо у претицање. Претпоставља се, сувише брзо.

-Дошло је до контакта два возила, услед чега је, како се за сада верује, „мазда“ изгубила контролу и закуцала се у стуб уличне расвете- наводи извор „Новости“.

Форо: С.Б.

-Активиран је и ваздушни јастук. Штета на тим колима је огромна: стуб је делом преполовио предњи део возила, а уз то је и бандера потпуно избачена из лежишта.

„Рено“ је претрпео оштећење са леве бочне стране,али према првим информацијама, нико од учесника није задобио теже повреде. Након несреће отишли су у Службу хитне медицинске помоћи. На лицу места изашли су припадници Саобраћајне полиције ПУ Крушевац.

Форо: С.Б.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)