ОВО ЈЕ ДЕВОЈКА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА КОД БАЧКЕ ТОПОЛЕ: Кетрин пала са мотора, за њу имају само речи хвале - "Била је пример за све"

Ј. Л.

12. 04. 2021. у 20:40

КЕТРИН Т. (на слици), мештанка Старе Моравице, села надомак Бачке Тополе, настрадала је у недељу по подне, приликом пада са мотора којим је управљао Г. Ђ. (29).

ОВО ЈЕ ДЕВОЈКА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА КОД БАЧКЕ ТОПОЛЕ: Кетрин пала са мотора, за њу имају само речи хвале - Била је пример за све

Архива

Шта се тачно догодило на путу између Моравице и Бачке Тополе и како је возач изгубио контролу над мотором марке "кавасаки" и слетео у канал, утврдиће даља истрага. Оно што се засада зна је да је брзина била неприлагођена и да возач није имао адекватну дозволу. Мотор није био његов, него га је позајмио од друга да провоза девојку.

- Од задобијених повреда, Кетрин је преминула у Општој болници - наводи наш извор, који додаје да ће Г. Ђ. у уторак бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Суботици.

О настрадалој девојци, која је радила у локалном предузећу, сви имају речи хвале.

- Кетрин је најстарије од троје деце у породици и увек је била пример за све. Сви се знамо и то је заиста једна дивна породица - каже Миклош Х. - Она и младић су играли фолклор у КУД "Ади Ендре", дружили су се са свима, добра деца. Не знам како се десила несрећа, али је тај пут веома лош и није први пут да се дешавају овакве ствари. Надамо се да ће бити обновљен због безбедности свих нас.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)