ДЕТАЉИ НЕВЕРОВАТНЕ НЕСРЕЋЕ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ: Дао гас, изгубио контролу па завршио на кући! (ФОТО)

Љ. П.

06. 04. 2021. у 19:55

У ШАФАРИКОВОЈ улици код броја 133 у Бачкој Паланци, данас око 15.30 часова догодила се несвакидашња саобраћајна несрећа у којој је, како сазнајемо повређен возач Д.Л. (35) из тог града.

ДЕТАЉИ НЕВЕРОВАТНЕ НЕСРЕЋЕ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ: Дао гас, изгубио контролу па завршио на кући! (ФОТО)

Фото: БАП вести

Он је превежен у болницу, а на кући, на чијем је зиду “завршио”,  аутомобил којим је управљао, причињена је материјална штета.

Возач “аудија” је како сазнајемо, управљао “аудијем Q5”  Шафариковом улицом и услед неприлагођене брзине је прешао преко узвишења  на коловозу, изгубио је контролу над возилом, занео се, после чега је слетео са пута. Предњим делом аутомобила је ударио у бетонску препреку, односно колски улаз у кућу са бројем 133, а затим се  одбио и зауставио се, задњим делом уздигнут на зид куће.

Фото: БАП вести

Од силине удара, возач је повређен, а на  колском улазу  куће са бројем 133 и на зиду  и стакленом порталу суседне са бројем 131 причињена је  материјална штета.

На месту ове необичне саобраћајне несреће били су и ватрогасци јер је приликом излетања аутомобила са коловоза покидан ормар за струју.

Возачу који је због повреда превежен у Клинички центар Војводине, како сазнајемо, следи прекршајна пријава. О овој несрећи је обавештено и бачкопаланачко тужилаштво, које се према незваничним сазнањима, изјаснило да нема елемената кривичног дела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)