МУШКАРАЦ ПОГИНУО НА ПУТУ КОД КИКИНДЕ: Тешка саобраћајна несрећа на путу за Наково

Р. Ш.

10. 06. 2023. у 10:08

На путу између Кикинде и села Наково, јутрос око 4, 30 сати, догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је једно лице изгубило живот, а друго је тешко повређено.

МУШКАРАЦ ПОГИНУО НА ПУТУ КОД КИКИНДЕ: Тешка саобраћајна несрећа на путу за Наково

Фото: Вибер група "Не брже од живота"

Како „Новости“ незванично сазнају, на лицу места погинуо је млађи мушкарац из Накова Б.И. (39), док је тешке телесне повреде задобио В.М. (40) такође из Накова.

- У Општу болницу у Кикинди јутрос је примљен млађи мушкарац, повређен у саобраћајној несрећи код Накова. Он је имао прелом бутне кости и након прегледа је, због те тешке повреде, упућен на даље лечење у Општу болницу у Зрењанин – саопштено је из Опште болнице у Кикинди.

Фото: Вибер група "Не брже од живота"

Мушкарац погинуо на путу Кикинда-Наково

Несрећа се догодила на путу између Кикинде и Накова у директоном судару два аутомобила, оепл коррсе" коју је возио погинули и "шкоде октавије" којојм је управљао повређени Наковчанин. Оба аутомобила су слетела с коловоза. До судара два аутомобила дошло је из засад непознатог узрока.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЂОКОВИЋ БАШ ИЗНЕРВИРАО АЛБАНЦЕ: Новак реаговао на убиство Срба на Косову, Пацоли срамно ударио по њему