ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА БИЛА У 4. МЕСЕЦУ ТРУДНОЋЕ: Језиви детаљи трагедије у Зрењанину (ФОТО)

Богољуб Грујић
Богољуб Грујић

31. 03. 2023. у 11:49

У ДВОРИШНОМ стану зграде у Улици Емила Гаврила 23 јуче око 17 часова, комшије из околних станова, након обијања браве, у присуству власнице стана, откриле су ужасан призор, на поду два беживотна тела, једно поред другог.

ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА БИЛА У 4. МЕСЕЦУ ТРУДНОЋЕ: Језиви детаљи трагедије у Зрењанину (ФОТО)

Фото: Б. Г.

 - Била је велика топлота, мушкарац је лежео на ћебету, млађа жена поред њега, окренута према зиду, у стану није било кревета нити других ствари, очигледно су се угушили услед велике топлоте, плинска пећ само што није експлодирала - каже комшија који је обио браву, у присуству полиције и газдарице, уз напомену да није било лако јер је кључ био у брави са унутрашње стране.

 - Морао сам пајсером, тако је газдарица, иначе старија жена, рекла и дала сагласност да тако урадим -  додао је комшија, потврђујући да несрећну девојку и младића нико од бројних станара у дворишним становима около није ни чуо ни видео.

 - Они су се у стан уселили у прошлу суботу, јако су ми боли симпатични, хтела сам да им не наплатим кирију, само да редовно плаћају дажбине и договор је био да Ненад, тако ми је рекао да се зове, у понедељак дође на коначан договор и ето - каже за Новости 83-годишња власница стана.

БОНУС ВИДЕО:

НОВОСТИ НА МЕСТУ ГДЕ СУ НАЂЕНА ДВА ЛЕША: Тела мушкарца и жене у фази распадања у стану у Зрењанину

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

24 године након историјског окршаја на Еуру 2000. године у Белгији и Холандији, Србија и Словенија се од 15 часова састају у 2. колу групе Ц Европског првенства. Словенија је тада шокирала СР Југославију и повела са 3:0, али су Плави успели да остваре један од најлуђих повратака у историји Европских првенстава изједначивши резултат на 3:3 за само 6 минута.

20. 06. 2024. у 10:00

Коментари (1)

ЕНГЛЕСКА У ВЕЛИКОЈ ПАНИЦИ: Шта ћемо ако се Србија сад повуче са ЕУРО 2024?!