КРОЗ ФУТОГ И ВЕТЕРНИК БРЗИНОМ 100 КИЛОМЕТАРА ВЕЋОМ ОД ДОЗВОЉЕНЕ: Полиција у Јужнобачком округу за викенд отркила 770 прекршаја

Љ.П.

27. 03. 2023. у 13:05

ПОЛИЦИЈСКА управа у Новом Саду је, за викенд, на подручју Јужнобачког округа, открила и санкционисала укупно 770 прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

КРОЗ ФУТОГ И ВЕТЕРНИК БРЗИНОМ 100 КИЛОМЕТАРА ВЕЋОМ ОД ДОЗВОЉЕНЕ: Полиција у Јужнобачком округу за викенд отркила 770 прекршаја

Д.Н.

На овом подручју из саобраћаја је искључено 111 возача и 21 возило, а задржано је 27 возача. Међу њима је 19 возача, задржаних због вожње под дејством алкохола, а четири возача су задржана због понављања или настављања прекршаја.

Двојица возача се терете за насилничку вожњу, јер су у Сремским Карловцима и Новом Саду возили  мопед и бицикл  са 2,27 промила алкохола у организму. За насилничку вожњу терете се двојица возача, који су у Футогу и Ветернику, где је прописана брзина кретања 50 километара на сат, возили брзином за око сто километара већом од дозвољене. задржани возачи биће приведени судији за прекршаје.

У периоду од 24. до 26. марта, на подручју Јужнобачког округа, догодиле су се 32 саобраћајне несреће , у којима су три особе теже, а десет је лакше повређено.

У том интервалу, на подручју Града Новог Сада, догодила се 21 саобраћајна несрећа, у којој су три особе задобиле тешке, а шест лаке телесне повреде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРИЗНАЛА УБИСТВО ШЕФА ПОЛИЦИЈЕ: Богаташица ипак не иде на робију