УМЕСТО ДА ДОЂЕ НАСМЕЈАНА, СА ПЛАНИНЕ СТИГЛА НАЈЦРЊА ВЕСТ: Потресне речи мајке погинуле Ирене, која је изгубила живот на Копаонику

Љ. П.

20. 03. 2023. у 20:00

УМЕСТО да је насмејану и расположену дочекају у недељу увече са продуженог викенда проведеног на Копаонику, родитељима Ирене Р. (35) из Новог Сада, са планине је стигла најцрња вест. Трагично је изгубила живот, када су се моторне санке, за чијим је управљачем био Драган В. (39) из Александровца, а она била сапутник, спуштајући се, закуцале у дрво.

УМЕСТО ДА ДОЂЕ НАСМЕЈАНА, СА ПЛАНИНЕ СТИГЛА НАЈЦРЊА ВЕСТ: Потресне речи мајке погинуле Ирене, која је изгубила живот на Копаонику

Фото: Фејсбук

Неми од бола и туге за прекинутом младошћу и животом који је био пред младом женом, њени најмилији немају снаге да причају. Не могавши да сакрије сузе, мајка, сада покојне Ирене, у разговору за "Новости", кратко је рекла да их је погодила страшна несрећа.

- Нема је више – успела је да прозбори мајка Изабела, додајући да ће Ирена бити сахрањена у среду у 14.15 сати на Градском гробљу у Новом Саду.

И комшије у Ветернику, где је Ирена одрасла, док се са мајком није преселила у град, у шоку и неверици. Становници Улице Ивана Сенковића веле да их је погодила њена трагична смрт, а о њој, и њеној породици, говоре бираним речима.

- Заиста је била дивна особа – казује нам старија жена, а сузе јој навиру на очи. - Лепо васпитана, културна, вредна и марљива. Знали смо је и по томе што је увек била одличан ђак и студент. Страшно је ово што се десило. Има сестру и она живи у Београду.

И Иренине пријатеље и познанике шокирала је и узнемирила вест о њеној трагичној погибији на Копанику. Колеге са посла, још не могу да поверују да су остали без најбоље међу њима. Млада и успешна правница, последњих девет година радила је у канцеларији извршитеља Вујадина Масникосе у Новом саду.

- Била је изузетно вредна, најбољи студент у својој генерацији на Правном факултету – каже Масникоса. - Извесно време је радила као асистент, а у Холандији је била на специјализацији. Важила је за одличног правника, и као човек је била изузетна и узорна у свему. Са Правним факултетом имамо уговор о пракси студената, и у понедељак је требало да дође њих четворо, и да Ирена ради са њима.

Несрећа у којој су настрадали Ирена и Драган, према досадашњим сазнањима, десила се око 23 сата. Она је била у једном кафићу на караман брегу да се после скијања одмори и угреје, а када је намеравала да се спусти до смештаја, према незваничним информацијама, одлучила је да се превезе моторним санкама, са мушкарцем, којег је пре тога упознала у локалу, који је ту био са својим друштвом.

Док су се спуштали, санке којима је управљао Драган В., а Ирена Р. била сапутник, из још неутврђених разлога су удариле у дрво. Претпоставља се да је возач наводно, због брзине изгубио контролу. Сам тренутак несреће нико није видео, а на двоје повређених, око сат и по после поноћи, наишла су двојица припадника Горске службе спасавања, који су туда случајно прошли. Прискочили су да помогну повређенима и позвали колеге и покушали су реанимацију, а затим су превежени у болницу, али су нажалост, обоје подлегли повредама.

БОНУС ВИДЕО: ВАТРЕНА СТИХИЈА У НИШУ - Пожар однео један живот

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (1)

НИКОЛА КОЈО: Људи из бранше имају посла и лепо живе