ПОГИНУО МЕШТАНИН, ВОЗАЧ "ОПЕЛ ВЕКТРЕ": Детаљи саобраћајне несреће код Бајмока, настрадали није био везан

Ј. Л.

23. 12. 2022. у 15:52

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи која се данас догодила на путу између Суботице и Сомбора, односно Бајмока и Мишићева, дошло је до директног судара путничког возила "опел вектра" и теретног камиона "сканија" из Белорусије.

ПОГИНУО МЕШТАНИН, ВОЗАЧ ОПЕЛ ВЕКТРЕ: Детаљи саобраћајне несреће код Бајмока, настрадали није био везан

фото: вибер група Ено су

На месту је погинуо мештанин из Ђурђина стар педесет девет година, возач аутомобила. Судар се догодио када је возач „опел вектре", који се кретао из правца Суботице ка Бајмоку, из неутврђених разлога прешао у супротну коловозну траку. Предњом левом и левом бочном страном ударио је у предњи леви део теретног возила, које се кретало у супротном правцу.

Након судара теретњак је слетео са пута у јарак. Возач теретног возила из Белорусије је тестиран на алкохол и тест је негативан, али ће њему бити рађена и двострука анализа крви у болници.

Према незваничним подацима, возач из Белорусије је имао везан сигурносни појас, док возач путничког аутомобила који је настрадао није користио појас.

Тело настрадалог ће бити послато на обдукцију у новосадски Интитут за судску медицину.   

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

СКАНДАЛ НА РОЛАН ГАРОСУ! Зверев болује од неизлечиве болести, а у Паризу му забранили да прими терапију