ПАО СА СА ТРЕЋЕГ СПРАТА НЕЗАВРШЕНЕ ЗГРАДЕ: Детаљи трагедије на Звездари, станари у неверици због погибије млађег мушкарца

А. З. К.

02. 12. 2022. у 06:15

ТРАГЕДИЈА на градилишту у Захумској улици на Звездари.

ПАО СА СА ТРЕЋЕГ СПРАТА НЕЗАВРШЕНЕ ЗГРАДЕ: Детаљи трагедије на Звездари, станари у неверици због погибије млађег мушкарца

Фото: П. Милошевић

Млађи мушкарац пао је са трећег спрата објекта у изградњи право у окно лифта и настрадао. У овом тренутку није познато да ли је несрећни човек био један од ангажованих грађевинаца на изградњи вишеспратнице. Или је, нажалост, јуче дошао код инвеститора да се распита о условима и почне да ради на изградњи.

Репортери "Новости" јуче су обишли место несреће на почетку Захумске улице. Полиција је обављала увиђај неколико сати после погибије мушкарца. Видно узнемирени грађевински радници су давали исказе присутним полициајцима. Били су у шоку због несреће. На Звездару је по позиву стигла и ватрогасна екипа, која је уз помоћ специјалне опреме извукла тело мушкарца из рупе у коју је пао.

На овом делу Звездаре гради се увелико. Преко пута зграде где се догодила несрећа започета је изградња још једне вишеспратнице. Објекат у коме је страдао мушкарац је у поодмаклој фази радова, читав простор заштићен је великим засторима, тако да се не види унутрашњост ни шта се ради унутар самог здања. Управо због тога неимари из солитера прекопута улице и нису знали шта се дешава у њиховој близини. Како су нам рекли, видели су полицију и ватрогасце и тек тада схватили да се догодила трагедија. Две различите грађевинске фирме зидају ове објекте.

ТРАГЕДИЈА У ЦАРА ДУШАНА

ПОЛОВИНОМ октобра, у Улици цара Душана на Дорћолу један радник пао је са четвртог спрата. Том прилико настрадао је грађевинац који је имао око 40 година.

Екипе Хитне помоћи и полиције које су изашле на терен, нажалост, могле су само да констатују смрт, јер је мушкарац подлегао повредама одмах након пада.

Суграђани који живе у околним зградама такође нису знали шта се догодило у њиховом комшилуку.

- Видео сам да су полиција и ватрогасци у Захумској. Схватио сам да се нешто страшно десило. Баш сам се растужио када сам чуо да је неко од запослених на градилишту настрадао. Људи се муче и раде и ето шта им се догоди - рекао је један од житеља ове улице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ДРАМА У ЗАБАВНОМ ПАРКУ: Људи заглављени висе наглавачке са 30 метара, посетиоци нису могли да гледају ужас (ВИДЕО)

ВАТРОГАСЦИ су спасили 28 људи који су остали заглављени висећи 30 метара наглавачке током вожње у забавном парку у Орегону у Сједињеним Америчким Државама.

15. 06. 2024. у 10:44

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - Били смо спремни да интервенишемо

ДРАМА НА НЕБУ: Сусрет шведског борбеног авиона и руског СУ-24 - "Били смо спремни да интервенишемо"

РУСКИ војни авион јуче је накратко нарушио ваздушни простор Шведске источно од балтичког острва Готланд, након чега су га пресрели шведски борбени авиони, саопштиле су данас оружане снаге те нордијске земље.

15. 06. 2024. у 12:42

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

ХРВАТСКА БРУЈИ О КОНОБАРУ ИЗ НИША: Нашли су га - добио је паре

"УВЕК гледам све с позитивне стране, па тако и посао који радим. Осмех је мој мото. Научио сам да је све у животу онако како ти то сагледаш, ако се жалиш и стално си незадовољан, такав ти је и цео живот."

13. 06. 2024. у 21:30

Коментари (0)

БУРНО ПРЕД СРБИЈА - ЕНГЛЕСКА! Пикси шокирао Енглезе, Тадић им поручио: Само пробајте!