ПАО СА СА ТРЕЋЕГ СПРАТА НЕЗАВРШЕНЕ ЗГРАДЕ: Детаљи трагедије на Звездари, станари у неверици због погибије млађег мушкарца

А. З. К.

02. 12. 2022. у 06:15

ТРАГЕДИЈА на градилишту у Захумској улици на Звездари.

ПАО СА СА ТРЕЋЕГ СПРАТА НЕЗАВРШЕНЕ ЗГРАДЕ: Детаљи трагедије на Звездари, станари у неверици због погибије млађег мушкарца

Фото: П. Милошевић

Млађи мушкарац пао је са трећег спрата објекта у изградњи право у окно лифта и настрадао. У овом тренутку није познато да ли је несрећни човек био један од ангажованих грађевинаца на изградњи вишеспратнице. Или је, нажалост, јуче дошао код инвеститора да се распита о условима и почне да ради на изградњи.

Репортери "Новости" јуче су обишли место несреће на почетку Захумске улице. Полиција је обављала увиђај неколико сати после погибије мушкарца. Видно узнемирени грађевински радници су давали исказе присутним полициајцима. Били су у шоку због несреће. На Звездару је по позиву стигла и ватрогасна екипа, која је уз помоћ специјалне опреме извукла тело мушкарца из рупе у коју је пао.

На овом делу Звездаре гради се увелико. Преко пута зграде где се догодила несрећа започета је изградња још једне вишеспратнице. Објекат у коме је страдао мушкарац је у поодмаклој фази радова, читав простор заштићен је великим засторима, тако да се не види унутрашњост ни шта се ради унутар самог здања. Управо због тога неимари из солитера прекопута улице и нису знали шта се дешава у њиховој близини. Како су нам рекли, видели су полицију и ватрогасце и тек тада схватили да се догодила трагедија. Две различите грађевинске фирме зидају ове објекте.

ТРАГЕДИЈА У ЦАРА ДУШАНА

ПОЛОВИНОМ октобра, у Улици цара Душана на Дорћолу један радник пао је са четвртог спрата. Том прилико настрадао је грађевинац који је имао око 40 година.

Екипе Хитне помоћи и полиције које су изашле на терен, нажалост, могле су само да констатују смрт, јер је мушкарац подлегао повредама одмах након пада.

Суграђани који живе у околним зградама такође нису знали шта се догодило у њиховом комшилуку.

- Видео сам да су полиција и ватрогасци у Захумској. Схватио сам да се нешто страшно десило. Баш сам се растужио када сам чуо да је неко од запослених на градилишту настрадао. Људи се муче и раде и ето шта им се догоди - рекао је један од житеља ове улице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА Ово је певачево право име: Сви се изненаде кад ми виде документа

ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА Ово је певачево право име: "Сви се изненаде кад ми виде документа"

ЛЕГЕНДА југословенске рок сцене и некадашњи члан састава Бијело дугме, Жељко Бебек, заправо носи мало другачије име од овог по ком је свима познат.

29. 03. 2023. у 13:06

Коментари (0)

ОТКРИВЕНО КОЈИ ЈЕ БИО АВИОН: У трагедији погинуо брачни пар