"ЈА ТУГУЈЕМ, А ОН МИ ЛАЈКУЈЕ СТАТУС НА ФЕЈСБУКУ": Опет се огласила мајка преминулог двогодишњака из Бачког Петровца

Новости онлине

04. 10. 2022. у 12:43

МИРОСЛАВА М., мајка несрећног двогодишњака који се у недељу угушио од дима у породичној кући у Бачком Петровцу где је живео са оцем Р. П. и два малолетна брата, неутешно прича да их таква тешка трагедија можда не би ни снашла да је она добила старатељство над својом децом, а не њен бивши супруг који јој се, како каже, практично руга лајкујући њене статусе на Фејсбуку у којима се опрашта од свог анђела.

ЈА ТУГУЈЕМ, А ОН МИ ЛАЈКУЈЕ СТАТУС НА ФЕЈСБУКУ: Опет се огласила мајка преминулог двогодишњака из Бачког Петровца

Илустрација В. Н.

- Оставио је нашег најмлађег сина да се угуши, а после ми је лајковао статус на Фејсбуку када сам профилну фотографију заменила само црном позадином у знак жаљења и туге и када су ми пријатељи изјављивали саучешће. Ето докле је то отишло. Да ја тугујем а он да лајкује моју тугу. Ето какав је то човек - каже за Блиц неутешна Мирослава.

Отац двогодишњег малишана који се у недељу угушио од дима у породичној кући у Бачком Петровцу пуштен је на слободу након што му је после инцидента одређено полицијско задржавање у трајању до 48 сати, али је данас пуштен да се брани са слободе.

Подсетимо, малишан је страдао у пожару у породичној кући у Кулпинској улици где је живео са оцем и два старија малолетна брата.

Данас сахрана малишана

Несрећни малишан биће сахрањен данас на месном гробљу у Бачком Петровцу, а према прелиминарним резултатима истраге, он је преминуо од гушења услед превише излагања диму без обзира на брзу реакцију лекара Хитне помоћи који су дали све од себе да га спасу и реанимирали га све време на путу до Дечје болнице у Новом Саду, где је издахнуо.

Мајка несрећног малишана Мирослава каже да се она од развода са Р. П. борила за старатељство над децом, јер ју је, према њеним речима, осумњичени избацио из куће и сматра да до такве трагедије не би ни дошло да су деца била под њеним надзором јер их она никада не би оставила саме.

- Још док смо живели заједно дешавало се да ја не будем код куће и да мислим да он чува децу а он их остави саме и оде у кафану или у кладионицу. Ја сам чула да он уопште није отишао по повређеног сина како се првобитно причало, већ до продавнице и да је успут свратио у кафану а да је моје дете укључило ринглу на којој је била нека пластична чинија која се запалила и угушила га. Потом је његова тетка из амбуланте дошла са дететом које се повредило на некој спортској манифестацији и затекла малишана без свести. Друга верзија јесте да је он отишао по повређеног сина да га одвезе код лекара, а да је тетка отишла кући да причува нашег анђела и затекла га у диму без свести јер се наводно запалио ручак који је мој бивши муж оставио на рингли - препричава наша неутешна саговорница верзије које је чула да су довеле до трагедије која је њену породицу завила у црно.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

НЕКАДАШЊИ фудбалер Раде Богдановић ових дана је привукао пажњу јавности коментарима на дешавања на Светском првенству у фудбалу у Катару, у оквиру специјалног програма на РТС-у. Нарочито је прашину подигло његов увредљив коментар на рачун жена фудбалера, а неки сматрају да је изостала адекватна реакција и водитеља, посебно водитељке Драгане Косјерине.

02. 12. 2022. у 08:47

Коментари (1)

АНА РАЈКОВИЋ У ХОТЕЛУ: Видите шта се дешава испред соба! Огласила се и Анастасија (ФОТО)