ДЕТЕ (2) ТЕТКА НАШЛА ОНЕСВЕШЋЕНО: Трагедија у Бачком Петровцу - жена од туге у шоку, огласила се и мајка настрадалог дечака

Ј. С.

02. 10. 2022. у 22:00

ДВОГОДИШЊИ дечак страдао је у пожару који је јуче око 11 сати избио у породичној кући у Бачком Петровцу.

ДЕТЕ (2) ТЕТКА НАШЛА ОНЕСВЕШЋЕНО: Трагедија у Бачком Петровцу - жена од туге у шоку, огласила се и мајка настрадалог дечака

Илустрација В. Н.

Малишан је хитно довезен у Дечју болницу у Новом Саду, али упркос напорима лекара, није преживео. Претпоставља се да је узрок смрти гушење димом јер на дететовом телу није било опекотина.

Како незванично сазнајемо, дечак који живи са оцем, у тренутку пожара био је сам у кући, а он се налазио на путу који води од Кулпина ка Бачком Петровцу.

Отац је, наводно, малишана оставио самог након хитног позива да му се други син повредио на маратонској трци због чега је кренуо по друго дете.

Према причи комшија, малишан је страдао око 11 сати када се наводно запалила шерпа на шпорету. Да иронија буде већа, кућа се налази релативно близу Полицијске станице.

Илустрација В. Н.

- Отац дечака отишао је по старије дете које је било на маратону и које се тамо повредило.

Како ствари стоје, оца је телефоном позвала његова сестра а дечакова тетка, која је са најстаријим сином била на маратону. Када је из села дошао до места трке, отац је продужио са дететом код лекара, а сестри која му је иначе помагала око деце рекао је да иде код њега кући да обиђе млађег сина - прича извор.

- Када је жена ушла нашла је онесвешћено дете и кућу у пламену. Она је одмах позвала лекаре, али и дечаковог оца.Према првим резултатима, на шпорету је остало нешто да се кува. Тетка је, кажу комшије, изузетно тешко поднела и тај други страшни шок у једном дану.

По речима комшија, отац је живео сам са троје деце, док мајка није живела са њима.

Његова рођена сестра помагала му је у одгајању малишана, и она је била са најстаријим дететом на спортској приредби.

Мајка која такође живи у Петровцу, а родом је из Кулпина, поставила је на свој фејсбук-налог црну слику. 

Фото приватна архива

РЕАНИМАЦИЈА У ХИТНОЈ

Узрок пожара тек треба да буде утврђен. Дечака је, како сазнајемо, у новосадску Дечју болницу довезла локална Хитна помоћ. Током путовања покушавана је реанимација али он, нажалост, није давао знакове живота.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (1)

ХАОС У АВИОНУ: Због прекршаја двоје путника - ИЗБАЦИЛИ све напоље (ВИДЕО)