ТЕШКА САОБРАЋАЈКА НА ЗРЕЊАНИНСКОМ ПУТУ: Има повређених

Танјуг

10. 09. 2022. у 08:50

У САОБРАЋАЈНОЈ незгоди на Зрењанинском путу ноћас је теже повређена једна особа и још две су задобиле лакше повреде, а у одвојеним незгодама још двоје пешака је лакше повређено, речено је Танјугу јутрос у Хитној помоћи.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА НА ЗРЕЊАНИНСКОМ ПУТУ: Има повређених

Фото: Shutterstock

У 04:37 часова, на Зрењанинском путу, код кафане "Битољ" у судару два аутомобила теже је повређен мушкарац (52), а још две особе су задобиле лакше повреде и сви су превезени у Ургентни центар.

Током ноћи биле су још три саобраћајне незгоде, у једној није било повређених особа, а у две су лакше повређени пешаци, мушкарац (44) који је одвезен на Институт за ортопедију на Бањици и млађа мушка особа (17) која је превезена на Институт за мајку и дете.

Ноћас је било и једно убадање ножем, на Умци око 21:00 часова, и том приликом је лакше повређен мушкарац (64) који је превезен у Ургентни центар.

Екипе Хитне помоћи укупно су ноћас имале 100 интервенција, од чега 28 на јавним местима, највише због туча и алкохолисаних особа.

Јављали су се у већем броју хронични пацијенти, међу њима највише астматичари и срчани болесници, а обављено је неколико интерклиничких транспорта до ковид болнице у Батајници, речено је у служби Хитне помоћи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (0)

РУСКИ ШАМАР ЕВРОПИ: Паклен план зборнаје који ће све да промени