ПУШКА ОПАЛИЛА У ИГРИ РОЂЕНЕ БРАЋЕ: Детаљи несреће у Доњем Ступњу код Александровца

С.БАБОВИЋ

22. 08. 2022. у 21:14

ДЕЧАКА А.П. (15) је рођени, млађи брат А.П. (11) случајно погодио пуцајући из ваздушне пушке у игри, а претпоставља се да су гађали замишљене “мете”.

ПУШКА ОПАЛИЛА У ИГРИ РОЂЕНЕ БРАЋЕ: Детаљи несреће у Доњем Ступњу код Александровца

Фото: Shutterstock

Како сазнају “Новости”,дијабола је практично закачила у пределу код слепоочнице,старијег брата,који сва срећа, није рањен,а ни животно угрожен.

Опасности према првој дијагностици у Општој болници Крушевац нема ни по око,али ће се сутра дечак транспортовати до Очне клинике КЦС Србија, како би се проверило присуство два мала страна тела у коштаном делу испод ока, која су се видела на скенеру.

 - Деца су се играла ваздушном пушком у свом дворишту—прича незванично извор “Новости”.

У тренутку када се одиграла несрећа, били су сами.

Мајка је била у кући,а отац и деда су данас били у Куршумлији на раду.Када је испаљено из пушке,мајка је излетела у двориште и потрчала ка деци.

Како су испричали родитељи касније, све је изгледало много страшније у почетку, него што ће се испоставити на крају.

Погођен брат се природно,уплашио и у једном тренутку,помислио чак да је прогутао део дијаболе.

-Прво су помислили да је некако дијабола ушла у нос, па завршила у дисајним органима,а дете је веровало да је то све успео да испљуне-наводи саговорник “Новости”.

-Код ока и на оку се појавио оток и мајка је одмах са комшиницом одвела дете до Дома здравља у Александровцу,а одатле је санитетом пребачено за крушевачку болницу.

 Полиција је са собом понела ваздушну пушку, ради даљих анализа.У међувремену,почела је дијагностика дечака у болници,да би у току вечери пристигле умирујуће вести.

-Прегледали су га неуролог,офтамолог,снимци скенером су указали да је све у реду и како стање није хитно,одлучено је да преноћи у болници,а да се сутра транспортује до Очне клинике како би се проверило присуство та два микро страна тела испод ока, а која су у коштаном делу и не угрожавају вид-наводи саговорник “Новости”.

БОНУС ВИДЕО:

Мајка Милана који је повређен у обрачуну у Нишу: Рекли су ми да се не плашим, али ме нису утешили

                

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

ДА ЛИ СТЕ ПРИМЕТИЛИ? Како је Косјерина реаговала на речи Радета Богдановића о ЖЕНАМА ФУДБАЛЕРА

НЕКАДАШЊИ фудбалер Раде Богдановић ових дана је привукао пажњу јавности коментарима на дешавања на Светском првенству у фудбалу у Катару, у оквиру специјалног програма на РТС-у. Нарочито је прашину подигло његов увредљив коментар на рачун жена фудбалера, а неки сматрају да је изостала адекватна реакција и водитеља, посебно водитељке Драгане Косјерине.

02. 12. 2022. у 08:47

Коментари (3)

УЖИВО, СРБИЈА - ШВАЈЦАРСКА: Ово су сви чекали!