ВАТРА "ПРОГУТАЛА" ПИЈАЦУ У БОЛЕЧУ: Велики пожар избио у среду увече, пуком срећом без жртава

Б. Б.

18. 08. 2022. у 22:25

ВАТРЕНА стихија која је, у среду око 23.30 часова избила на пијаци у Болечу, готово у трену је прогутала ову тржницу.

ВАТРА ПРОГУТАЛА ПИЈАЦУ У БОЛЕЧУ: Велики пожар избио у среду увече, пуком срећом без жртава

Фото Инстаграм

Иако су ватрогасне екипе брзо стигле, материјална штета је огромна јер је изгорело око 90 одсто објекта. Пијаца се налази на аутобуској станици, а у непосредној близини је и бензинска пумпа. Права је срећа да није било људских жртава.

Шта је довело до избијања пожара, не зна се. С обзиром на то да се тржница налази на фреквентној локацији, где током дана пролази велики број грађана, могуће је да је неко од путника или пролазника бацио пикавац и ватра је букнула. Истрага ће показати шта је довело до пожара.

- Штета је огромна. Потпуно је изгорело око 800 метара квадратних објекта - каже Тома Јовановић, власник пијаце.

- Уништен је део за продају јаја, млечних производа, изгореле су расхладне витрине и хладњача од сто квадрата. На срећу, није било људских жртава. Требаће много времена и новца да се све обнови. Дуго година сам радио у иностранству и све сам уложио у ову пијацу. Сад је у трену готово све нестало.

На пијаци су своје производе продавали пољопривредници из грочанских села. У гашењу пожара је учествовало више од 20 ватрогасаца и шест возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

АУТО УДАРИО ДЕТЕ У ЗЕМУНУ: Хитна помоћ на лицу места