ТЕЖАК УДЕС КОД ВУКОВОГ СПОМЕНИКА: Возач БМW-а ударио у "пунто", оставио ауто и побегао са места несреће

Новости онлајн

15. 08. 2022. у 00:17

В.М. (35), возач "фиат пунта" тешко је повређен у саобраћајној несрећи која се догодила ноћас када га је ударио возач БМW, а потом побегао са места незгоде.

ТЕЖАК УДЕС КОД ВУКОВОГ СПОМЕНИКА: Возач БМW-а ударио у пунто, оставио ауто и побегао са места несреће

Фото: Н. Скендерија

Како се незванично сазнаје саобраћајна незгода догодила се ноћас око два сата иза поноћи на углу Синђелићеве и Булевара краља Александра у Београду.

- Возач "фиат пунта" је након судара остао заглављен у колима. Присутни људи и полиција успели су да развале врата. Сумња се да је возач БМW изазвао саобраћајну незгоду кад је ударио у "фиат пунто" и након тога побегао пешке. Возач "пунта" задобио је тешке телесне повреде. Имао је видљиве повреде главе и грудног коша. Превезен је на реанимацију Ургентног центра - рекао је извор упознат са случајем.

Он је додао и да је полиција обавила увиђај.

- Полиција је обавила увиђај којим ће бити утврђено како је тачно дошло до незгоде. Поред тога утврдиће се и ко је био за воланом. Возач у се на терет ставља, поред тога што је како се сумња изазаво несрећу, бити и бежање са места незгоде и не пружање помоћи - рекао је извор.

Језив призор јутрос се, око два сата после поноћи, могао видети на углу Синђелићеве и Булевара краља Александра у Београду. Један мушкарац је након судара остао заглављен у колима. Присутни људи и полиција успели су да развале врата

- Реч је о мушкарцу старом 36 година. Има видљиве повреде главе и грудног коша. Превезен је на реанимацију Ургентног центра.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)