ОВО СУ МЛАДИЋИ КОЈИ СУ ПОГИНУЛИ КОД ЧАЧКА: Били су деца за пример, ово је права трагедија (ФОТО)

Новости онлине

26. 06. 2022. у 14:16

ОВО је права трагедија, ради се о тек пунолетним младићима. Сви су имали од 18 или 23 године, рекао је један од мештана села Јанчићи који се јутрос нашао у близини места где су младићи слетели.

ОВО СУ МЛАДИЋИ КОЈИ СУ ПОГИНУЛИ КОД ЧАЧКА: Били су деца за пример, ово је права трагедија (ФОТО)

Фото: Shutterstock/Инстаграм/192_rs

До тешке саобрћајне несреће на путу Чачак - Гојна Гора у близини села Јанчићи дошло је када је младић који се налазио за воланом аутомобила "сузуки гранд витара" изгубио контролу и са моста слетео у корито реке Каменице.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Четири младића старости од 18 до 23 године настрадала су на лицу места, а ватрогасци покушавају да извуку њихова тела из провалије.

- На лице места стигли су полиција и ватрогасци спасиоци, али и родитељи настрадалих младића. Аутомобил је потпуно смрскан. До несреће је дошло неколико сати након поноћи, како смо чули младићи су се кућама враћали са неке журке. Овај сеоски пут је непредвидив и опасан, често зна доћи до инцидената у саобраћају, али ни најстарији мештани не памте овакву трагедију - каже за РИНУ један од очевидаца.

Слупани аутомобил рано јутрос први је приметио управо један од мештана када је кренуо до продавнице, који је и обавестио полицију.

Сва четири настрадала младића су из Чачка, а како кажу они који су их познавали били су деца за пример. Даљом истрагом биће познат тачан узрок ове несреће.

БОНУС ВИДЕО: ДЕСЕТОРО ПОВРЕЂЕНО, ПОГИНУЛА ЈЕДНА ОСОБА - Тешка саобраћајна несрећа на путу Алексинац - Сокобања

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДА ЛИ ЈЕ ОДГОВОРНО РУДАРСТВО МОГУЋЕ? Литијум за батерије електричних возила, до 2050. биће 57 пута траженији

ДА ЛИ ЈЕ ОДГОВОРНО РУДАРСТВО МОГУЋЕ? Литијум за батерије електричних возила, до 2050. биће 57 пута траженији

КРИТИЧНЕ минералне сировине Сједињене Америчке Државе и Европска унија сматрају кључним за економску и нацио- налну безбедност. И наша земља је богата овим минералима, чија се вредност мери стотинама милијарди евра.

25. 11. 2023. у 10:00

Коментари (4)

У БЕЧУ УЖИВАЈУ У СНЕГУ ДОК ОЛУЈА БЕСНИ РЕГИОНОМ: Палата Белведере прекривена снежним покривачем (ВИДЕО)