ПОЗНАТО СТАЊЕ РАДНИКА КОЈИ ЈЕ ПОВРЕЂЕН У "ЖУПИ": Не сећа се ничега, зашивене су му ране и збринут је на хирургији (ФОТО)

С. Бабовић

16. 06. 2022. у 13:01

М. Л. (58) из Александровца настрадао је јутрос око 9 сати у несрећи која се догодила у кругу фабрике Вино Жупа у Александровцу. Како су "Новости" раније објавиле, у инциденту је повреде главе задобио радник И. Ђ.( 38), из Доњег Ратаја, који је транспортован у Општу болницу Крушевац.

ПОЗНАТО СТАЊЕ РАДНИКА КОЈИ ЈЕ ПОВРЕЂЕН У ЖУПИ: Не сећа се ничега, зашивене су му ране и збринут је на хирургији (ФОТО)

Фото: С. Бабовић

На лицу места су припадници Полицијске станице у Александровцу и Основног јавног тужилаштва из Бруса.

Како су Новости објавиле, за сада се спекулише да је до несреће дошло услед испарења у бетонском суду једног погона. Више информација биће познато током истраге. 

Иван Ђ. радник Вино Жупе у Александровцу, који је преживео трагедију у бетонској цистерни, довезен је у 10.40 колима хитне помоћи због повреде која се десила око девет часова. Пацијент је примљен у свесном стању, али је рекао да не може да реконструише догађај, да се не сећа. Има огуљотине по лицу и ране на потиљку, одмах је прегледан и хируршки збринут, зашивене су му ране, добио је терапију, радиолошка обрада је у току, сада је на хируршком одељењу, стабилних виталних параметара, свестан и комуникативан. Тренутно се ради додатна дијагностичка обрада, ЦТ главе, скенер и лабораторијске анализе, клиничко стање се прати и очекује се да пацијент буде даље стабилно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТРАВИЧНО Питон дугачак 3 метра зграбио дечака (5), угризао га и одвукао у базен: Вребао је у жбуњу, видео сам велику црну сенку (ВИДЕО)