ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ АЛЕКСАНДРОВЦА: Директор "Вино Жупа" о детаљима несреће у фабрици (ФОТО)

С. Бабовић

16. 06. 2022. у 12:46

М. Л. (58) из Александровца настрадао је јутрос око 9 сати у несрећи која се догодила у кругу фабрике Вино Жупа у Александровцу.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ АЛЕКСАНДРОВЦА: Директор Вино Жупа о детаљима несреће у фабрици (ФОТО)

Фото: С. Бабовић

Директор фабрике "Вино Жупа" испричао је за "Новости" шта се догодило:

Фото: С. Бабовић

- Два наша радника, један је дугогодишњи, један је млађи радник, али су преко 30 година стажа у самој "Жупи" на истом послу, нашли су се у такозваној цистерни, то је бетонска цистерна запремине око 50 хиљада литара, на поду и један и други, један је давао знаке живота, други није давао знаке живота, јако брзо се реаговало да се обојица извуку из те цистерне, али није било спаса, нажалост, за нашег радника који је настрадао. Рутинска радња, цистерна је празна, требало је да је оперу, али не да улазе, то је оно што за сада имам информације, али не знам разлог зашто су се нашли на дну цистерне, зашто су силазили и шта је био узрок. Наравно да су повреде констатоване, и ја сам лично био на пружању прве помоћи, оба радника су имала повреде главе, у смислу удара, неку огреботину... Никада се овако нешто није дешавало. Хтео бих да истакнем да ова несреће јесте страшна, али нема никаквог цурења гаса, није било никакве небезбедности за друге раднике, све се десило у том суду, посуди, цистерни за чување, складиштење вина - рекао је Јевтовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПА, ГДЕ СТЕ ПОШЛИ... Странци пробали да на албански начин провоцирају Тадића и Сергеја, а Срби - питањем о свађи у репрезентацији

ПА, ГДЕ СТЕ ПОШЛИ... Странци пробали да на "албански начин" провоцирају Тадића и Сергеја, а Срби - питањем о свађи у репрезентацији

СРБИЈА и Швајцарска ће на Светском првенству у фудбалу играти свој одлучујући меч у петак, а дан након што су "орлови" испустили два гола предности против Камеруна, на ред је дошло редовно обраћање за јавност наше националне селекције. Њега сте могли уживо да пратите уз портал "Новости", а оно је било више него занимљиво.

29. 11. 2022. у 16:23 >> 16:25

Коментари (0)

ДЕТАЉНА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ДЕЦЕМБАР: Од 6. децембра долази до потпуног преокрета