СТАО ДА ПОМОГНЕ И ПОГИНУО: У близини Смедерева настрадао бивши падобранац Димитрије Ђорђевић (41)

Ј. И.

23. 05. 2022. у 19:36

ДИМИТРИЈЕ Ђорђевић (41), пензионисани припадник 63. падобранске бригаде Војске Србије, погинуо је у стравичној несрећи на свом мотоциклу код места Раља у близини Смедерева. Несрећа се догодила након што се Димитрије зауставио видевши да неки људи имају проблема на путу и понудио им помоћ.

СТАО ДА ПОМОГНЕ И ПОГИНУО: У близини Смедерева настрадао бивши падобранац Димитрије Ђорђевић (41)

Илустрација Shutterstock

- Зауставио се да помогне људима, али се испоставило да помоћ није потребна, јер нико није повређен. Када је кренуо, направио је полукружно кретање на путу, не обративши пажњу да из супротног правца долази аутомобил - потврдила је, за "Новости", основни јавни тужилац из Смедерева Марија Гаљак Николић.

Најпре су му помоћ пружили лекари Хитне помоћи смедеревске Болнице, али када су видели у како је лошем стању покушали су да га транспортују до Ургентног центра у Београду, али је он преминуо на путу до ове здравствене установе. Смрт је највероватније наступила услед унутрашњег крварења.

Како су нам испричали сведоци, ударац га је одбацио више од тридесет метара. Они кажу да је, иако тешко повређем, неко време још био свестан и да је чак позвао супругу да јој каже шта се догодило, али му је изненада позлило. Увиђај на месту несреће обавило је Основно јавно тужилаштво у Смедереву.

Смрт младог Димитрија потресла је све који су га познавали, а његови пријатељи су се са њим опростили на друштвеним мрежама уз поруку "Плаво ти небо, брате мој".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА ЈЕ УЗРОК СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ КОД ЧАЧКА? Возач изгубио контролу и ударио у дрво, па слетео са моста - изгубљена четири млада живота