ОВО ЈЕ ЛЕПА МИЛЕНА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА КОД ХОРГОША: Крагујевчанка страдала када је кренула породици у посету (ФОТО)

Novosti online

02. 05. 2022. у 11:32

МИЛЕНА М. (32) из Крагујевца настрадала је у саобраћајној несрећи која се догодила у Мађарској, недалеко од граничног прелаза Хоргош, када се аутомобил у ком се налазила закуцао у камион.

ОВО ЈЕ ЛЕПА МИЛЕНА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА КОД ХОРГОША: Крагујевчанка страдала када је кренула породици у посету (ФОТО)

Фото: Друштвене мреже

Подсетимо, до несреће је дошло када је аутомобил лозничких регистарских таблица подлетео под камион чачанских таблица. У аутомобилу се налазило петоро људи који су се из Немачке враћали за Србију.

- Милена је седела на месту сувозача, а аутомобил је том страном подлетео под камион и она је остала на месту мртва. Њено тело остало је заглављено у олупини док нису душли ватрогасци да га изваде - испричао је извор:

- Она је дуги низ година радила у Немачкој, отишла је тамо да би обезбедила бољи живот за своју породицу, а сада им је кренула у посету. Неописива трагедија, сви смо у шоку откако смо чули за несрећу. Нисмо могли да поверујемо да је страдала наочиглед колега са којима је радила.

Четворо људи који су били у аутомобилу повређено је, а возач аутомобила из околине Лознице је, након указане помоћи, приведен.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Човек који се убио испред ковинског Дома здравља имао корону, а није хтео да се лечи?