МЕНИ ЈЕ БИЛО ЗЕЛЕНО: Саобраћајна несрећа у Новом Саду, повређена девојка (ФОТО)

Novosti online

31. 03. 2022. у 00:29

САОБРАЋАЈНА несрећа догодила се око 21.20 часова на раскрсници Булевара ослобођења и улице Новосадског сајма у Новом Саду.

МЕНИ ЈЕ БИЛО ЗЕЛЕНО: Саобраћајна несрећа у Новом Саду, повређена девојка (ФОТО)

Foto: Profimedia

Повређена је једна особа, девојка која је била на месту сувозача у црном аутомобилу. Њој је крварила глава и, према речима очевидаца који су пришли да јој помогну, повређена јој је нога, пише Блиц.

Возач црног аутомобила рекао је да је из правца Футошке пијаце ишао према Железничкој станици и да је њему било упаљено зелено светло, а да уопште нема представу одакле се створио други аутомобил.

- Знам само да је мени било зелено, немам појма одакле се створио, немојте ме, молим вас, ништа питати, извините, али јако сам узнемирен - рекао је младић.

На лице места одмах је изашла полиција, као и екипа хитне помоћи која је девојку одмах превезла у Ургентни центар. Убрзо затим је на лице места пристигло и једно ватрогасно возило.

Очевици саобраћајке давали су опречне изјаве. Једни кажу да је сиви аутомобил ишао из правца Новосадског сајма, док други тврде да је ишао из правца Железничке станице Булеваром и да је хтео да направи полукруг.

Оно што се сви слажу јесте да је младић који је возио црни аутомобил ишао на зелено светло, иако поједини наводе да је сигурно ишао великом брзином.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

СТАВ БЕОГРАЂАНА: Питали смо грађане шта мисле о забрани пушења у затвореном коју тражи министарка Даница Грујичић (АНКЕТА)