ОВО ЈЕ КАТАРИНА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ: Туга у Врднику, судар однео млади живот

С. Костић

25. 02. 2022. у 17:21

КАТАРИНА Лазић (30) из Врдника, погинула је у петак у саобраћајној несрећи на локалном путу Јазак- Рума, када је једно од два путничка возила прешло на другу страну и тако изазвало директан судар.

ОВО ЈЕ КАТАРИНА КОЈА ЈЕ ПОГИНУЛА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ: Туга у Врднику, судар однео млади живот

Фото: Приватна архива

Несрећа се догодила око 12 часова, а према речима њених пријатеља Катарина се највероватније враћала раније са посла јер је требала да иде код њене пријатељице на крштење.

У судару два путничка возила ''фолксвагена'' и ''пола'', на лицу места остала је мртва Катарина која је управљала ''полом''. Према незваничним информацијама девојка је прешла на другу страну саобраћајне траке, јер је користила мобилни телефон.

- Како је дошло до преласка једног од путничког возила на другу страну пута, утврдиће детаљна истрага. Нажалост један млад живот је угашен - каже наш извор из полиције.

За Катарину Врдничани имају само речи хвале, кажу да је била добра, културна и вредна девојка.

- Завршила је средњу туристичку школу у Иригу, а после и факултет. Имала је леп посао у једној фирми у Сремској Митровици. Тим путем ишла је стално на посао. Била је велики човек.- кратко је рекла једна њена вршњакиња која када је чула страшну вест, није могла да поверује да Катарине више нема.

О Катарини све најлеше каже и њен бивши директор основне школе Горан Жугић, којег је потресла ова вест о трагедији.

- Поред тога што је била одлична ученица, била је и врхунски спортиста, тренирала је стони тенис. Промовисала је нашу школу на најлепши начин, полако дошла је на један леп пут, који јој се нажалост прекинуо - прича Жугић.

Мештани Врдника кажу да јој је отац умро пре седам, осам година и да јој је сада остала сама мајка.

БОНУС ВИДЕО - УЖАС КОД ЈАГОДИНЕ: Три тела у стању распадања из једне породице, комшије осетиле смрад

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЛЕГЛА НА ХАУБУ АУТА У ПОКРЕТУ: Снимак из Београда запрепастио мреже (ВИДЕО)