"НЕМАМ ВИШЕ НАЈБОЉУ ДРУГАРИЦУ" Потресне речи девојке која је била у аутомобилу са Леијлом - тинејџерка жртва пребрзе вожње

Б. ГРУЈИЋ

08. 12. 2021. у 22:10

ЛЕИЈЛА Д. (16) из Башаида код Кикинде, ученица средње Техничке школе у Меленцима, погинула је у ноћи између уторка и среде на локалном пут код Кумана, на другој од укупно три кривине, на равном делу друма недалеко од Елемира у Банату.

НЕМАМ ВИШЕ НАЈБОЉУ ДРУГАРИЦУ Потресне речи девојке која је била у аутомобилу са Леијлом - тинејџерка жртва пребрзе вожње

Ово место је "црна тачка" /* Фото Б. Грујић

Она је са пријатељицом Жељком Ј. (16) и још тројицом младића била у аутомобилу марке "бмв", који је слетео са коловоза и преврнуо се неколико пута. Најстарији, који има 19 година и који није био за воланом аутомобила, у критичном је стању и превезен је у београдски Ургентни центар.

Према званичном полицијском извештају, до несреће је дошло због пребрзе вожње, а двоје младића и девојка, који су лакше повређени, после указане помоћи пуштени су на кућно лечење.

Фото: Facebook

Леијла Д.

- Немам више најбољу другарицу, младићи су из Меленаца дошли код мене на кафу, седели смо, причали, ту је била и Леијла, а онда је један од њих предложио да се провозамо до Кумана, где му живи девојка - прича Жељка, коју смо затекли у породичној кући у Башаиду.

- У тренутку несреће, седела сам у средини на задњем седишту, са моје десне стране седела је Леијла, а онда се у кривини аутомобил преврнуо. Следеће чега се сећам било је да је младић поред мене у паници звао оца, који је обавестио полицију и сви смо колима Хитне помоћи превезени у Зрењанин.

У кући у којој је са мајком Тимеом и очухом Гораном живела Леијла, туга и неверица. Несрећна жена није била у стању да било шта каже. Остала је без ћерке из првог брака, а са Гораном има још троје деце.

Леијлин очух Горан Бађок / Фото Б. Грујић

- Не знамо детаље несреће. Леијла је у папучама и дуксу села у аутомобил, кренула је са другарима да се провоза и ето - кроз сузе говори Горан.

У Меленцима, одакле су младићи, пуно опречних прича, али углавном све наводе на чињеницу да је возач "бмв" конзумирао алкохол и да је јурио брзином од скоро 200 на сат.

- Нисам видео, али чујем да од кола, која су наводно позајмили, није остало ништа. Право је чудо како су остали преживели - каже младић из Меленаца.

Након ужасне несреће, по Меленцима кружи прича да је мајка једног од момака, који су били у "бмв", на вест о несрећи, добила блажи облик шлога и да јој је одузета једна страна тела.

ПУТ СМРТИ

КОЛОВОЗ раван као тепсија, са три изузетно оштре кривине, многи у Меленцима, Куману и оближњим местима, називају пут смрти, јер за последњих неколико година, сигурно десет особа настрадало у саобраћајним несрећама, баш на овом делу између два села.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)