ОТКРИВЕН УЗРОК СТРАВИЧНОГ ПОЖАРА У ТРЖНОМ ЦЕНТРУ У ОБРЕНОВЦУ: Кинеске лампице изазвале ватру која је букнула у робној кући

Новости онлајн

04. 12. 2021. у 11:59

СТРАВИЧАН пожар који је пре три дана букнуо у једној робној кући у Обреновцу, највероватније је кренуо из кинеске радње, а наводно су се запалиле новогодишње лампице.

ОТКРИВЕН УЗРОК СТРАВИЧНОГ ПОЖАРА У ТРЖНОМ ЦЕНТРУ У ОБРЕНОВЦУ: Кинеске лампице изазвале ватру која је букнула у робној кући

Фото: И. Маринковић

Полицији је, подсетимо, пријављен нестанак Валентине Л. (53) из Обреновца, иначе раднице кинеске радње, а трага се и за још једном женом, која је кобног дана изашла из ковид амбуланте и ушла у робну кућу како би пазарила.

- Сумња се да је пожар букнуо у кинеској радњи и да су се запалиле новогодишње лампице - каже саговорник.

Како Курир сазнаје од извора блиског истрази, власница робне куће ван себе је откако се пожар догодио.

- Њој је изгорела цела радња и сва роба. Не зна ни колико радника је било у продавници када је пожар избио, па је рекла да не зна ни ко све фали - каже извор из истраге.

Подсетимо, када је избио пожар ватрогасцима су одмах у помоћ дошли припадници ватрогасно-спасилачких јединица из Обреновца, Сурчина, Батајнице, Железника, Кошутњака, Звездаре и Земуна. Током гашења пожара дошло је и до низа детонација у запаљеном тржном центру и то вероватно због пиротехничких средстава.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)