ПОВРЕДЕ ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ: Старица скочила са надвожњака на улазу у Лесковац

И.М.

01. 12. 2021. у 15:55

Седамдеседједногодишња Лесковчанка скочила је у уторак увече са надвожњака на улазу у овај град и задобила повреде које су опасне по живот.

ПОВРЕДЕ ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ: Старица скочила са надвожњака на улазу у Лесковац

И.Митић

Она је, нешто после 19 часова, транспортована у Ургентни центар лесковачке Опште болнице у веома тешком стању.

- Пацијенткиња је примљена са повредама главе и унутрашњим крварењем и повредом кичмених пршљенова. Обављена је комплетна дијагностика и сва снимања. Због озбиљности њеног стања упућена је на Неурохируршку клинику Клиничког центра у Нишу – рекао је др Небојша Димитријивић, директор Опште болнице у Лесковцу.

Према незваничним информацијама, повређена Лесковчанка је из породице у чијој је радионици за израду погребне опреме у уторак увече избио пожар, али за сада нема званичних потврда о повезаности ова два догађаја. Нису познати ни мотиви због којих је несрећна жена покушала себи да одузме живот.

Ватрена стихија је у уторак, нешто после 18 часова, захватила радионицу за израду погребне опреме, магацинске и помоћне просторије у Моравској улици у Лесковцу. Пожар је претио да угрози и два стамбена објекта у непосредној близини, где живе чланови породице власника предузетничке радње, али је он срећом на време локализован. Повређених људи није било.

У лесковачкој Полицијској управи нам је речено да се још увек утврђује разлог избијања овог пожара. Припадници Ватрогасно-спасилачке јединце интервенисали су са шест возила, а због предострожности дуго су остали на лицу места и након што је пожар угашен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)