ВЕРОУЧИТЕЉИЦА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА ПОГИНУЛА У КАЊОНУ МОРАЧЕ: Самра Зорнић са супругом и сином слетела са пута (ФОТО)

Новости онлајн

29. 11. 2021. у 15:20

ДРЖАВЉАНКА Србије Самра Зорнић (34) погинула је јуче у јутарњим сатима у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у месту Субадањ на путу Колашин—Подгорица, када је аутомобил новопазарских таблица, из засада непознатих разлога, слетео са пута у кањон Мораче.

ВЕРОУЧИТЕЉИЦА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА ПОГИНУЛА У КАЊОНУ МОРАЧЕ: Самра Зорнић са супругом и сином слетела са пута (ФОТО)

Фото: Друштвене мреже

У тренутку несреће у возилу су се налазили супруг Рафет Зорнић и четрнаестогодишњи син Ахмед, који је у тешком стању превезен до КБЦ Подгорица, пише Блиц

Тридесетчетворогодишња Самра је завршила медресу Гази Иса бег и Факултет за исламске студије (ФИС), те је потом радила као васпитачица у обданишту и вероучитељица у основној школи, док је њен супруг Рафет Зорнић службеник Мешихата Исламске заједнице из Србије.

Извор открива да је Самра Зорнић пореклом из Рибарића, општина Тутин, и да је завршила Медресу Гази Иса бег у Новом Пазару - истурено одељење у Рожајима.

- Радила је као васпитачица у Предшколској установи Исламске заједнице "Реуда", а потом је радила као професор - наставник Исламске веронауке у основним школама у Новом Пазару - наводи извор. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)