"ЧЕКАЈ МЕ, ЛАВЕ МОЈ": Потресан опроштај девојке младића страдалог у експлозији у Лештанима

Novosti online

28. 11. 2021. у 18:46

БОЈАН Ружић (28) радник фабрике ракетног горива “Едепро” који је настрадао у стравичној експлозији која се догодила у уторак у овој фирми, сахрањен је јуче.

ЧЕКАЈ МЕ, ЛАВЕ МОЈ: Потресан опроштај девојке младића страдалог у експлозији у Лештанима

Кућа преминулог Бојана Ружића у насељу Болеч / Фото И. Маринковић

Његова девојка Слађана, током читавог дана опраштала се од њега потресним порукама на друштвеним мрежама, а за "Блиц" наводи да јој је јако лоше од када је сазнала да је остала без свог вољеног.

- Зар ја, љубави, да те испратим у царство небеско? Зар ја, око моје? Рекао си увек сам ту, никад те оставити нећу, а јеси. Ниси ти хтео, није то била твоја воља, а није ни божија. Знам, знам… Анђеле, анђели нека ми те чувају, а планове наше на овом свету ћу ја урадити шта могу... Ал наставићемо, доћи ћу ти ја на то лепше место... Чекај ме, лаве мој. Почивај у миру, око моје - објавила је на свом профилу потресну поруку девојка настрадалог и додаје да не може да спава нити сања, јер чека да се Бојан врати и појави...

Фото З. Јовановић

 

Подсетимо, у тренутку експлозије страдала су два радника, Миљан Јојић (38) и Милош Саковић (21), док је више од 20 радника задобило теже и лакше телесне повреде.

Међу теже повређеним био је и Бојан Ружић (28) запослени у фабрици "Едепро" за чији живот су се лекари у Ургентном центру борили два дана. Нажалост, он је у четврак ујутру преминуо.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)