НИСМО СЕ ОПОРАВИЛИ ОД СТЕФАНОВЕ (9) ПОГИБИЈЕ, А ОДЕ ЗЛАТА: Комшије жене страдале у Миријеву у шоку, тужно кажу - није дочекала прву пензију

Novosti online

18. 11. 2021. у 19:40

ЗЛАТА Живковић (64), која је у среду погинула у стравичној саобраћајној несрећи на Миријевском булевару у Београду, живела је недалеко од Стефана Балића (9), кога је Лазар Галић, заједно са оцем и братом, покосио на пешачком прелазу 17. јула на Карабурми.

НИСМО СЕ ОПОРАВИЛИ ОД СТЕФАНОВЕ (9) ПОГИБИЈЕ, А ОДЕ ЗЛАТА: Комшије жене страдале у Миријеву у шоку, тужно кажу - није дочекала прву пензију

Фото: Н. Скендерија и Приватна архив а

Делила их је само једна зграда.

- Нисмо се опоравили ни од погибије малог Стефана, а сад нам оде и Злата. Какве су трагедије задесиле ову улицу у последњих неколико месеци, ово је готово невероватно - каже комшија из Улице Пере Ћетковића и објашњава да породице Балић и Живковић живе у непосредној близини, те да их дели само једна зграда.

Буквално зграда до зграде

Да подсетимо, малог Стефана Балића на пешачком прелазу у Улици Маријане Грегоран на Карабурми ударио је аутомобилом комшија Лазар Галић. Стефан, који је у моменту кад се несрећа догодила био са оцем и братом, преминуо је после неколико дана у болници. Возач Галић је ухапшен, па после саслушања пуштен, али му је након бурне реакције грађана ипак одређен притвор.

Фото: Фејсбук

Како кажу комшије, иста судбина и туга задесила је ове породице.

- Невероватна подударност да и Злата и Стефан страдају као жртве бахатих возача - додају комшије.

Суседи о страдалој имају само речи хвале.

- Злата је била запослена у Градској болници, а пре мање од месец дана се пензионисала. Нажалост, није успела ни да дочека да прими прву пензију - прича уплакана комшиница.

Бринула за мужа, а оде пре њега

- Пре неколико дана сам је видела кад сам јој носила цвеће. Супруг јој је недавно оперисао срце, па се она много бринула због њега. Све време је понављала "само да он преживи", а ето, она оде пре њега. Каква га је сад несрећа снашла, жена му је страдала малтене на његове очи, сви се бринемо како ће он. Откако се несрећа догодила, потпуно је сломљен - каже наша саговорница.

И друге комшије затечене су трагедијом.

- Нисмо могли да верујемо шта се догодило. Изашла је тог јутра да прошета с мужем, који је болестан, рекла му да продужи даље и страдала. То је судбина да на њу падне бандера на тротоару.

Осумњиченом Денису К. одређено је задржавање и требало би да буде испитан у Првом основном тужилаштву.

БОНУС ВИДЕО - СНИМАК ФИЛМСКЕ ПОТЕРЕ У ЗЕМУНУ:Мушкарац са потернице бежао од полиције, чувари реда му пуцали у гуме

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НЕМАМ ДУШЕ НИ ОБРАЗА ДА ПЕВАМ: Рајовић отказао наступ због трагедије на Цетињу - 11 невиних је страдало