ОТАЦ СКРХАН ПОНАВЉА ЈЕДНУ РЕЧЕНИЦУ: "Да ми је бар један син остао жив" (ФОТО)

Е. Х.

27. 10. 2021. у 10:00

ЧОНОПЉА код Сомбора завијена је у црно. Пет дана после стравичне несреће, у којој су у Окучанима у Хрватској настрадали Душко (35), његов брат Дамир (38) и њихова мајка Радмила Перић (54), родбина и пријатељи испратиће их данас на вечни починак.

ОТАЦ СКРХАН ПОНАВЉА ЈЕДНУ РЕЧЕНИЦУ: Да ми је бар један син остао жив (ФОТО)

Новости

Како су "Новости" писале, до удеса је дошло у петак око 15 часова код Окучана, када је на њихов аутомобил "рено" налетео камион хрватских регистрација. Од силине ударца све троје су одмах подлегли повредама.

Хрватска полиција је одмах покушала да преко колега из Србије ступи у контакт са њиховим најближима.

Дописник "Новости" јавио је да услови за вожњу нису били идеални, јер је цео дан падала киша. Тестови су показали да возач камиона Армин Б. (25), иначе држављанин Босне и Херцеговине, није био под утицајем алкохола. Ипак, упућен је у болницу на додатну контролу.

Он је камионом вукао и приколицу за превоз возила, а желео је да сиђе са ауто-пута. Након лекарског прегледа, он је приведен и против њега је поднета кривична пријава.

Према резултатима истраге, до несреће је дошло када је возач камиона желео да скрене лево, али није прилагодио брзину кретања, због чега је возилом прешао у супротну траку, којом је ишао аутомобил за чијим воланом је био Дамир.

Радмила, Дамир и Душко Перић

- Данима смо већ у шоку - каже за "Новости" Вања, Душкова свастика. - Моја сестра Ивана и њен свекар Чедомир занемели су од бола. Не знамо како ће издржати данашњу сахрану. Чекамо да нам допреме њихова тела.

Вања нам каже да су Дамир и Душко са мајком у петак кренули у Босну да обиђу кућу Радмилине покојне мајке, која је преминула пре непуних годину дана.

- Њена је жеља била да то домаћинство остави унуцима - кроз сузе прича Вања, додајући да Душко и Ивана немају децу, а да се Дамир није женио. - Чика Чедомир по цео дан јеца и једино што изговара јесте: "Да ми је бар један син остао жив".

Камион се преврнуо после судара, а ауто био скроз смрскан / Фото ХРТ

 

ВЕНЧАЛИ СЕ ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ

КАКО нам каже Вања, Душко и Ивана су се венчали пре две године. Надали су се деци, али, нажалост, нису их дочекали.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)