НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА НА СВАДБИ НА ЛЕДИНАМА: Миле (57) хтео да поручи песму за ћерку када је поред музичара пао и преминуо

Новости онлајн

05. 10. 2021. у 09:54

МИЛЕ М. (57) из Железника умро је изненада у суботу од срчаног удара на ћеркиној свадби.

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА НА СВАДБИ НА ЛЕДИНАМА: Миле (57) хтео да поручи песму за ћерку када је поред музичара пао и преминуо

Илустрација / Фото Depositphotos

Младин отац срушио се на подијум пред музичарима када им је дао паре за песму коју је хтео да посвети ћерки и зету. Како се сазнаје, распевани сватови који су се веселили одједном су занемели.

Музичари су престали да свирају, а из гомиле се чула вриска. Према речима гостију, један од сватова, лекар, одмах је почео с реанимацијом младиног оца.

- Екипа Хитне помоћи стигла је брзо, али срчани удар је био толико јак да несрећном човеку није било спаса. Стравична сцена догађала се пред очима његове трудне ћерке. Било је језиво. Њој је позлило и одмах је пребачена за болницу. Она има ризичну трудноћу. Надам се да ће све бити у реду - каже један од сватова.

Како наводи, свадба је одмах прекинута, а гости су уместо весели и пуни утисака, салу за венчања у насељу Ледине напустили скрхани од бола и са сузама у очима.

Милинко Нешовић, у чијем објекту се десила трагедија, испричао је шта се све догодило тог кобног дана.

- Свадба је почела потпуно нормално, као и све друге које годинама организујемо. У једном тренутку, док је трајало послужење и ишчекивала се младеначка торта, младин отац је пришао музици и само одједном пао испред музичара. Речено ми је да је желео да наручи песму за ћерку. Одмах је неко од присутних лекара покушао да му пружи прву помоћ и да га реанимира, брзо је дошла и Хитна помоћ, али му нажалост није било спаса. Оно што је све још више уплашило је што је млада трудна и што је и њој позлило, па је такође пребачена у болницу. Међутим, хвала Богу, све је било у реду са њом. Свадба наравно није настављена и гости су се разишли. Заиста немам коментар на овако нешто, верујте ми да сам и ја потресен свиме што се догодило - каже саговорник.

Нешовић додаје да му се никада нешто слично није десило.

Запратите Нпортал на Фејсбук страници

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)