КУПИЛИ "ЈУГО", ПА ПОГИНУЛИ: Код Ниша настрадали супружници Милан Ивановић (74) и Зорица Илић (72)

Ј. ЋОСИН

27. 09. 2021. у 21:36

Југић" су купили пре 10 дана. Моја мама Зорица и Милан, за ког је била удата, радовали су се као деца. Звала сам је неколико пута на мобилни, али се није јављала. Бринула сам, а онда су ми полицајци закуцали на врата и рекли да су обоје погинули.

КУПИЛИ ЈУГО, ПА ПОГИНУЛИ: Код Ниша настрадали супружници Милан Ивановић (74) и Зорица Илић (72)

Фото: Ј. Ћ.

Једва смогавши снаге, ово нам је испричала Зоричина ћерка, само неколико минута након што су јој јавили да су јој мајка и очух настрадали у саобраћајној несрећи на путу Ниш - Дољевац, у понедељак око 11 часова, на улазу у село Малошиште.

Према речима очевидаца, до незгоде је дошло када је "југо", за чијим воланом је био Милан Ивановић (74), изненада прешао у супротну траку и чеоно се сударио са камионом марке "сканија". Од силине ударца, он је на месту остао мртав, док је његова супруга Зорица Илић (72), која је седела на месту сувозача, подлегла повредама после неколико минута.

Предњи део "југа", како се могло видети на лицу места, био је у потпуности смрскан. Иако још није познато због чега је човек скренуо у леву траку, сумња се да му је позлило током вожње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)