ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ НАКОН ПОЖАРА У МИРИЈЕВУ: Од радионице остало само згариште, ватра оштетила и зграду поред (ФОТО/ВИДЕО)

Г. Новаковић

23. 09. 2021. у 11:31

У УЛИЦИ Учитељице Милице Јанковић у Миријеву јутрос око 09.40 часова дошло је до пожара у ауто-радионици која се налази у склопу куће.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ НАКОН ПОЖАРА У МИРИЈЕВУ: Од радионице остало само згариште, ватра оштетила и зграду поред (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Милена Анђела

Како "Новости" сазнају, приликом варења запалио се бензин и дошло је до експлозије резервоара на "голфу 2". У потпуности је изгорео инвентар и возило, а од пламена на суседној згради је оштећено 11 прозорских отвора.

- Дошао је супруг да обиђе локал у близини, на Миријевском венцу. Изашла сам у двориште да нахраним мачке. Чула сам прасак и дим, мислила сам да деца славе рођендан. Супруг је позвао ватрогасце, али већ су имали позив. Истрчала сам, уплашила сам се да не гори неко. Комшилук се није много успаничио за разлику од мене - каже Г. Ч. из суседства.

Буктало је, мислили смо да гори ватра.

- Радио сам задњи точак, варио сам и пала ми је жишка на црево од бензина. Радионицу сам имао више од 30 година. Све је изгорело. Аутомобил је од другара. Ватра се проширила док сам изашао из канала - каже Живорад Милић, власник ауто-радионице.

Иначе, Живорад одржава аутомобиле своје породице и пријатеља по потреби. Овај посао му није био извор прихода. У кући Живорадовој станују два сина и супруга, кућа се налази крај радионице и није оштећена. Четири прозора на суседној згради су оштећена споља.

Како каже његова супруга Јелица, још дрхти од шока. Срећа је да је Живорад остао жив.

- Када сам дошао пламен је био пет-шест метара. Пуцало је неколико пута - каже сусед из зграде.

На терену је и даље једно ватрогасно возило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)