ДАЧА ЈЕ ПРЕМИНУО НА ТЕРЕНУ КАО ПУЕРТА: Филип Томашевић, тренер ФК „Рад Барајево“ за „Новости“ о трагедији на Ади Циганлији

Ј. Д. Љ.

20. 09. 2021. у 15:28

ТРЕНЕР ФК „Рад Барајево“ Филип Томашевић каже да још не може да дође себи од трагедија која је јуче задесила младог фудбалера Д. Ј. (16) на пријатељској утакмици на Ади Циганлији.

ДАЧА ЈЕ ПРЕМИНУО НА ТЕРЕНУ КАО ПУЕРТА: Филип Томашевић, тренер ФК „Рад Барајево“ за „Новости“ о трагедији на Ади Циганлији

Фото: Д. Миловановић

- Утакмица се приближавала крају када сам видео како једног тренутка Дача застаје, онда је чучнуо, устао и кренуо према мени. Устао сам и ја и пошао у сусрет дечаку, а он ми је пао у руке. Тај тренутак и након тога све покушаје моје, као и људи из Црвеног крста и Хитне помоћи никад нећу заборавити… Дечаку се десило, бојим се, исто оно што и великом Пуерти, који се током утакмице само срушио на терену, пао и преминуо.

Ово за "Новости" каже Томашевић, тренер клуба у коме је до јуче активно тренирао и играо дечак.

- Не знам шта се догодило, јер је Дача био здрав и прошао је све лекарске прегледе које су имали почетком септембра. Обдукција ће покази узрок смрт, али бојим се, не знам да ли ћу моћи да наставим даље. Тешко ми је пало све ово, посебно што је у питању дете. Са Дачом је умро и део мене - каже тренер Томашевић.


БОНУС ВИДЕО: ЛОМЕ И ШУТИРАЈУ СТОЛИЦЕ, БАЦАЈУ КЛУПЕ: Бахато понашање ученика изазвало шок

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)