КОМШИЈЕ БАКЕ ИЗ НИША КОЈА ЈЕ ПОПИЛА ЕСЕНЦИЈУ: Није имала разлога за тако нешто, сви смо запањени!

Novosti online

17. 09. 2021. у 16:54

НАСЕЉЕ Брзи Брод у Нишу узнемирено је од јутрос када се пронела вест у крају да је њихова старија комшиница Б.Т. (79) попила концентровану сирћетну киселину, у народу познатија под именом есенција и како су неки пренели, на тај начин покушала да изврши самоубиство.

КОМШИЈЕ БАКЕ ИЗ НИША КОЈА ЈЕ ПОПИЛА ЕСЕНЦИЈУ: Није имала разлога за тако нешто, сви смо запањени!

Фото: Ј. Ћосин

Како сазнајемо у Универзитзетском клиничком центру она је сада добро, оперисана је на ОРЛ клиници и налази се на интензивној нези Ендокрине клинике.

Једна од првих комшиница, Далиборка Ћирић каже да апсолутно није имала разлог за тако нешто, "бар до сада није давала знаке да је спремна на суицид".

- Сви смо ми од нечега болесни и тако и радимо и живимо. Тако је она живела. Ја сам додуше више помагала једној другој комшики која је болеснија, али с њом некада поразговарам и сви смо остали запањени када смо видели да је ту Хитна медицинска помоћ. Мислили смо, стара жена па јој припало тешко, нешто причамо по комшилуку, како није имала разлог за тако нешто, можда је помешала нешто јер се сада у нашем крају свуда прави зимница. не знам, али стварно смо сви запањени - каже Ћирићева.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)