СПРЕМАО СЕ ДА ПУТУЈЕ ЗА УРУГВАЈ: Трстеничани у шоку после погибије суграђанина - био је варилац, добар човек и обилазио је свет

С. БАБОВИЋ

09. 09. 2021. у 22:29

ТРСТЕНИЧАНИН М.Н. (41), који је страдао вечерас када је слетео у канал поред Западне Мораве код моста возећи се у “хонди” из правца Трстеника ка Грабовцу за пар дана требало да је отпутује у Уругвај да ради, сазнају “Новости”.

СПРЕМАО СЕ ДА ПУТУЈЕ ЗА УРУГВАЈ: Трстеничани у шоку после погибије суграђанина - био је варилац, добар човек и обилазио је свет

Фото: Прватна архива/С. Бабовић

Према информацијама из Трстеника, М.Н.је обилазио свет радећи као варилац, а био је и авантуриста, који је волео да путује и упознају нове пределе.

 - Сада је био план да обиђе Јужну Америку, како би био на свим континтетима - кажу за “Новости” неутешни Трстеничани. - Стварно је трагедија шта се догодило. Био је дружељубив, сви су га волели.Нико не може да верује да га више нема.

Под којим околностима је М.Н. слетео у канал поред реке возећи “хонду” још се утврђује. На месту несреће су тужилац, припадници Саобраћајне полиције ПУ Крушевац, а увиђај је у току. За сада је познато да се кретао из правца Трстеника ка Грабовцу и да је слетео са десне стране у канал поред реке.

Иако возило није завршило у реци, испоставило се да возачу ипак није било помоћи. Подлегао је повредама у санитету, на путу до болнице.


          

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)