ПОГИНУЛА ЖЕНСКА ОСОБА: Тешка саобраћајна несрећа код Куршумлије

Д. З.

25. 08. 2021. у 18:54

У УДЕСУ путничког возила марке “опел зафира” и аутобуса који се догодио у среду око 17,00 часова недалеко од Куршумлије једна особа је изгубила живот док је друга повређена.

ПОГИНУЛА ЖЕНСКА ОСОБА: Тешка саобраћајна несрећа код Куршумлије

Фото: Д. Дозет

Према незваничним сазнањима у судару који се код куршумлијског села Пепељевац догодио између путничког возила и аутобуса косовских регистарских ознака предузећа “Фидан турса” из Призрена погинула је четрдесет шестогодишња жена из Куршумлије док је тридесет деветогодишњи мушкарац задобио телесне повреде.

Њих двоје су се налазили у аутомобилу при чему је жена настрадала на лицу места, а повређени мушкарац је возилом хитне помоћи куршумлијског Дома здравља пребачен у прокупачку болницу и његове повреде се тренуто дијагностикују. За сада се још увек не зна узрок несреће али је кривина на којој се догодио судар позната као место честих удеса.

Аутомобил “опел зафира” је саобраћао из правца Прокупља према Куршумлији док је аутобус ишао у супротном правцу. Иначе, на километар од места ове несреће, према Прокупљу у судару два аутомобила повређена је једна женска особа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)