УЖАС У НИШУ: Жена са двоје деце слетела у трафо поље под струјним напоном! (ФОТО)

Ј.Ћ.

31. 07. 2021. у 21:11 >> 21:24

ЖЕНА и двоје деце повређени су у саобраћајној несрећи у Нишу, када је "голф" нишких регистарских таблица, за чијим је воланом је била повређена жена чији се идентитет утврђује, слетео у трафо поље под високим напоном.

УЖАС У НИШУ: Жена са двоје деце слетела у трафо поље под струјним напоном! (ФОТО)

Фото: Ј.Ћ.

На срећу нико није настрадао у овој незгоди, а са њом су у колима била и два детета, школског и предшколског узраста која су такође у свесном стању пребачена до нишког Универзитетског клиничког центра.

Удес се догодио око 19.20 сати када је аутомобил који се, према сведочењу очевидаца, великом брзином кретао Зетском улицом од окретнице у Мокрањчевој улици ка нишкој Пивари, из још неутврђених разлога слетео с коловоза и зауставио се петнаестак метара даље у трафо пољу. Од силине ударца, оштећен је један од мерних инструмената, исцурело је уље, а возило се преврнуло на кров. У извлачењу путника осим екипе Хитне помоћи и полиције учествовали су и нишки ватрогасци.

На лицу места је саобраћајна полиција, али се чека долазак екипа Електродистрибуције како би искључили струју јер постоји опасност за људске животе с обзиром да се на месту несреће чује јако пуцкање, што указује да је дошло до оштећења система.

Један од очевидаца каже да је једно од повређене деце било цело умазано уљем које је исцурило из трафоа.

- У шоку сам, возило је изненада слетело с пута и преврнуло се на кров. Дошла је Хитна помоћ, па полиција и ватрогасци, једва су пришли возилу. Мислио сам да нико жив није остао, да их је убила струја јер сам видео поломљену инсталацију. Имали су невероватну срећу што су преживели. Једно дете је било сво масно, потпуно покривено уљем које се пролило из трафоа на њега а чуо сам да је та течност канцерогена. Баш сам се потресао, надам се да ће бити добро – описује један Нишлија догађај коме је сведочио.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)