ЛУКА (4) САЗНАО ДА МУ ЈЕ ПОГИНУО СТАРИЈИ БРАТ: Дечак је оперисан и опоравља се

Novosti online

30. 07. 2021. у 15:47

МАЛЕНИ Стефан (9) преминуо је пре 9 дана, када је на њега, док је прелазио пешачки прелаз, налетео возач Лазар Г. у београдском насељу Карабурма. Са дечаком је био и његов млађи брат Лука (4) који је јуче оперисан, као и њихов отац Михаило, који је задобио повреде ребара.

ЛУКА (4) САЗНАО ДА МУ ЈЕ ПОГИНУО СТАРИЈИ БРАТ: Дечак је оперисан и опоравља се

Фото: Фејсбук/Ofk Gol/А. В.

Дечачић Лука сада је добро, а тек јуче је сазнао да му је старији брат погинуо, како је за ТВ Прва рекао њихов деда, Слободан Балић.

Дека преминулог малишана једва је говорио, покушавајући да не заплаче, али безуспешно.

- Лука је оперисан, он је код куће и није свестан шта се десило. Јуче су му саопштили да му је брат преминуо. А, њихов отац Михаило је поломио ребра. Михаилу је тешко, као и Наташи. Само да Луки буде добро, ја се надам, мали је, да ће што пре да заборави, док схвати да нема брата. Лука ме је звао, требало је да одем јуче, да га обиђем, нисам могао. Морам да попијем нешто за смирење да бих отишао, да бих њему олакашао - рекао је Стефанов дека у болу, са сузама у очима, дрхтавим гласом.

Слободан је додао да му је много тешко, те да је пре мање од годину дана остао и без супруге.

- Шта да вам кажем... тешко је... Као да ми је неко одвалио пола срца. Јесте да имам још Андреја и Луку... То је много тешко. Ем сам изгубио и супругу, нема ни годину дана... - једва је, уз болне уздахе, испрекидано и кроз плач успео да одговори дека Стефана Балића.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)