БИЛА ЈЕ ОМИЉЕНА, ОБОЖАВАЛА СУ ЈЕ ДЕЦА: Ово је васпитачица Слађана која је погинула у саобраћајној несрећи код Севојна (ФОТО)

Новости онлине

27. 07. 2021. у 19:21

СЛАЂАНА Ш.Ђ. (35) из Каћа, која је настрадала у тешкој саобраћајној несрећи у понедељак ујутру, на државном путу Ужице-Пожега, код Севојна, радила је као васпитачица у Новом Саду.

БИЛА ЈЕ ОМИЉЕНА, ОБОЖАВАЛА СУ ЈЕ ДЕЦА: Ово је васпитачица Слађана која је погинула у саобраћајној несрећи код Севојна (ФОТО)

Фото: Приватна архива/Фејсбук

У овој тешкој саобраћајној несрећи, њен супруг Немања (38) је с тешким повредама пребачен у ужичку Општу болницу, док је на сву срећу њихово дете задобило лакше повреде.

Фото: Фејсбук

- Дечак је, хвала Богу добро, и отишли су по њега да га изведу из болнице - каже једна рођака.

Слађанина колегиница каже да је она била дивна особа.

Фото: Приватна архива

- Сви смо у шоку. Нико не може да поверује да више нема наше Слађе. Она је била омиљена у колективу, где је скоро четири године. А да не причам колико је омиљена била међу дечицом. Дивна особа, не може речима да се опише каква је то добрица била. Била је на годишњем одмору. Са сином и супругом се враћала са мора и страшно како заврши своју судбину. Верујте ми сви смо у шоку - каже једна од Слађиних колегиница из вртића.

Подсетимо, на магистралном путу кроз Севојно, сударили су се аутомобил и аутобус, при чему су повређени путници у ауту. И даље се утврђује узрок несреће.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)