"ЈОШ МУ НИСМО РЕКЛИ ДА ЈЕ ИЗГУБИО БРАТА": И даље је у болници, предстоје му операције - брат малог Стефана (9) не зна за трагедију

Новости онлајн

26. 07. 2021. у 14:52

Л. Б (4), дечак који је поршле недеље повређен када је њега, његовог брата и оца ударио возач Лазар Галић (38) на пешачком прелазу на Карабурми, налази у болници и чека операцију.

ЈОШ МУ НИСМО РЕКЛИ ДА ЈЕ ИЗГУБИО БРАТА: И даље је у болници, предстоје му операције - брат малог Стефана (9) не зна за трагедију

Фото: М.С.

Четворогодишњак је у болници и даље смештен сам и осећа се добро.

- Лука се осећа добро. Током следеће недеље га очекује операција. Још увек не знамо ко ће моћи да буде са њим у соби, супруга или ја - написао је профилу на Фејсбуку његов отац Михаило Б.

Нико није смогао снаге да му каже да његовог брата Стефана више нема.

- Он не зна шта се догодило, још увек не зна да је изгубио брата... - речи су неутешног Михаила.

Несрећа се догодила прошле недеље у улици Маријане Грегоран када је Лазар Галић великом прзином претичући аутобус налетео на пешачком прелазу на Михаила који је за руку држао синове док су прелазили улицу.

Стефана (9) тада је одбацио десет метара, а Л. (4) је одлетео под паркирани аутомобил. Млађем дечаку поломљена је бутна кост, а старији је задобио тешке повреде главе од којих је преминуо у болници четири дана касније.

Фото: М.С.

Возач је након несреће побегао са лица места, а приведен је дан касније. Тада је откривено да му ово није први саобраћајни прекршај, али је упркос томе пуштен да се брани са слободе.

То је, након што је Стефан преминуо, грађане карабурме извело на улицу. На месту где је несрећни дечак изгубио живот организовали су протесте, блокирали улицу у знак негодовања због овакве одлуке суда.

Дан касније Галићу је одређен притвор у трајању од 30 дана.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)