ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОР НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ У СЕВОЈНУ - Очевици: Право је чудо да је из потпуно смрсканог ауто неко изашао жив! (ФОТО)

Н. ЈАНКОВИЋ

26. 07. 2021. у 13:41

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи која се догодила у Севојну у понедељак у 5.45 ујутру, страдала је Новосађанка С.Ђ. стара 35 година, њен супруг Н. Ђурђевић (38) задобио је тешке телесне повреде и збринут је у Општој болници у Ужицу одакле је пребачен на Бањицу, док је њихово дете, шестогодишњи А.Ђ. према речима лекара ван животне опасности.

ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОР НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ У СЕВОЈНУ - Очевици: Право је чудо да је из потпуно смрсканог ауто неко изашао жив! (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Породица је била у аутомобилу „рено сеник“, који се сударио са аутобусом „Бечеј превоза“ који саобраћа на локалној релацији Ужице – Севојно.

Несрећа се догодила на магистралном путу недалеко од „Ваљаонице бакра“ у Севојну, а према незваничним подацима из истраге, возило „рено сеник“ је највероватније, под још неразјашњеним околностима, крећући се из правца Ужица према Пожеги прешло у леву коловозну траку.
- Возач аутобуса је бежао у десну страну, до саме ивице пута видевши да аутомобил иде директно у њега, али се ужасна несрећа више није могла избећи – сведоче људи из колоне на севојничкој магистрали.

Фото: Приватна архива

 

У тренутку судара са аутобусом, у аутомобилу су се активирали ваздушни јастуци, а несрећна жена била је жива када је хитна помоћ стигла на место несреће.

- Упркос свим напорима медицинара да је спасу, повреде су биле тешке и пацијенткиња је преминула недуго после пријема у болницу – речено је „Новостима“ у Здравственом центру Ужице – Возач је после указане помоћи пребачен на ортопедију у Београду, на Бањицу. Дете је задржано на Дечијем одељењу ужичке болнице, на даљој опсервацији је, у стабилном стању, али је потребно видети да ли има унутрађњих повреда.
Путници који су се затекли у непрегледној колони возила после удеса, сведоче да је право чудо што је из потпуно смрскане олупине неко изашао жив. „Рено сеник“ је потпуно уништен, а призор на магистрали био је застрашујући.
Аутомобил породице из Новог Сада био је пун пртљага, по свој прилици, они су се преко Златибора и даље кроз Ужице и Севојно, враћали се са летовања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)