ПОРОДИЦА НАСТРАДАЛОГ ДЕЧАКА ОЧАЈНА: Деда малишана у шоку - Молили смо се и надали најбољем!

Novosti online

22. 07. 2021. у 16:02

БОБАН Б, деда деветогодишњег дечака који је преминуо у болници након три дана проведених у коми, каже да су сви у породици очајни у свом болу.

ПОРОДИЦА НАСТРАДАЛОГ ДЕЧАКА ОЧАЈНА: Деда малишана у шоку - Молили смо се и надали најбољем!

Фото: М.С.

- Надали смо се најбољем. Ишло је на боље и онда су нам данас јавили да није издржао - каже потресени деда и додаје:

- Молили смо се непрестано за његово здравље, али сада нам остаје само да се надамо да је на неком бољем месту - каже очајни деда.

Према његовим речима, сазнање да је возач пуштен да се брани са слободе је несхватљиво.

- Искрено, сви смо шокирани. Не могу да верујем да му нису одредили притвор - рекао је деда двојице дечака који су тешко повређени у саобраћајној несрећи која се догодила у недељу.

Подсетимо, саобраћајна несрећа догодила се у Улици Маријане Грегоран на Карабурми када је возач Л.Г. управљајући "ситроеном" обишао аутобус и на пешачком прелазу ударио оца и двојицу малолетних дечака С. Б. (9) и Л.Б. (5).

Возач је без заустављања побегао са лица места, а неколико сати касније аутомобил је пронађен сакривен на паркингу и то на око 150 метара од места несреће.

Након тога убрзо је и возач ухапшен и након саслушања по одлуци суда пуштен је да се брани са слободе.

Наиме, судија за претходни поступак му је одредио забрану напуштања боравишта и одузимање возачке дозволе. На ово решење и одбрана и тужилаштво имају право да се жалбе кривичном ванпретресном већу суда.

Старији дечак данас је изгубио битку за живот.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)