ДЕСЕТАК километара делило их је од немачког градића Регенбург-Ост, у ком су маштали о бољем животу у Србији, а сва четворица су настрадала у секунди, када је возило "бмв", којим је управљао Никола Станковић (30) из непознатог разлога ударило у шлепер мађарске регистрације.

Коментари (5)

Mile

25.06.2021. 06:59

@Nele - Vozili su u Nemačkoj i zakucali se u kamion od pozadi. Kakve veze ima Srbija sa ovim. Ako se neko utopi na letovanju u Grčkoj dali je i onda kriva napredna Srbija? Ne pišite glupe komentare i ne mešajte politiku sa brzom vožnjom pojedinca.

Nenad

24.06.2021. 22:51

Kako svaku vest pa i ovako crnu koristite da ocrnite Srbiju! Posla ima i ovde, narocito u gradjevini i to dobro placenog ali...i da nije tako kakve veze ima saobracajka gde je ljudski faktor kriv sa siromastvom? I da, siromasi ne voze takve BMW masine.

Jovan

25.06.2021. 09:14

Po tekstu se može zaključiti da je samo vozač imao radnu dozvolu, a da su ostali išli da rade "na crno" i ostanu do 3 meseca. Mogli su i u Srbiji da rade za manji novac, ali ostali bi bar živi. Žao mi je što su tako glupo i prerano poginuli.