ЧУО САМ ЈАК ПРАСАК, НИЈЕ МУ БИЛО СПАСА: Исповест колеге младића (23) који је погинуо на градилишту када се срушила метална конструкција

Новости онлајн

23. 06. 2021. у 10:51

У НЕЗГОДИ која се јуче догодила у Краљеву, на градилишту нове зграде Основне школе "Свети Сава", погинуо је радник из Обреновца стар 23 године, док је његов три године млађи колега, такође из Обреновца, тешко повређен.

ЧУО САМ ЈАК ПРАСАК, НИЈЕ МУ БИЛО СПАСА: Исповест колеге младића (23) који је погинуо на градилишту када се срушила метална конструкција

Фото: Г. Шљивић

Како се претпоставља, несрећа се догодила када се на двојицу радника, срушио део металне конструкције за кров фискултурне сале који је наводно, био наслоњен на зид.

Старији радник је од задобијених повреда на месту преминуо, док је млађи санитетским возилом превезен у Општу болницу "Студеница" у Краљеву где је и збринут.

- Делови конструкције су попадали као домине. Једног радника смо некако успели да извучемо и он је одвезен у болницу. Другом колеги, нажалост није било спаса. То је све што могу да вам кажем, све нас је потресла ова несрећа – каже један од радника који је међу првима притрчао у помоћ.

Ни остале његове колеге нису биле расположене за разговор.

- Нисам одмах ни схватио шта се дешава јер сам био заклоњен, али сам чуо јак прасак. Нисам ове младиће баш најбоље познавао, али угасио се млад живот. Тужно – додаје колега.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)