У ОВОЈ КЛИСУРИ ЈЕ ЗМИЈА УЈЕЛА ДЕЧАКА: Нови детаљи спасавања малишана, полицајци дете одмах превезли у КЦ Ниш (ФОТО)

З.У.

20. 06. 2021. у 22:52

ПРИПАДНИЦИ београдске Полицијске бригаде Душан Николић и Александар Поповић први су притекли у помоћ 14.годишњем дечаку С.М. из Републике Северне Македоније, кога је јутрос ујела змија у реону Јелашничке клисуре код Ниша.

У ОВОЈ КЛИСУРИ ЈЕ ЗМИЈА УЈЕЛА ДЕЧАКА: Нови детаљи спасавања малишана, полицајци дете одмах превезли у КЦ Ниш (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Николић и Поповић били су у приватној режији на том подручју и приликом успона на стене приметили су дечака кога је ујела змија, највероватније Поскок.

Дечак је имао оток на лицу и била му је потребна хитна помоћ. Полицајци су одмах прибрано реаговали и дечака и његову породицу превезли аутомобилом у КЦ Ниш, где је адекватно медицински збринут.

Након што су се уверили да је дечак добро, полицајци су вратили родитеље и дечаковог брата у Јелашницу по шатор и личне ствари.


Иначе, два полицајца учествовала су дан раније у Јелашничкој клисури на 6. међународној трци са препрекама "Тхе Мазе Фурy" у организацији Трибе Траилс-а.


Припадници Полицијске бригаде који су представљали своју јединицу и МУП Србије остварили су запажене резултате на стази дужине 16,5 километара која се протезала кроз изузетно неприступачан терен, са екстремно захтевним препрекама, које су тражиле одличну физичку и менталну спремност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)