ДЕВОЈЧИЦИ (7) СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Дете у тешком стању у болници у Нишу, налази се на респиратору

Novosti online

19. 06. 2021. у 19:43

ДЕВОЈЧИЦА З.Х. (7) из Београда која је јутрос са својом петочланом породицом доживела саобраћајну несрећу код Дољевца, у тешком је здравственом стању.

ДЕВОЈЧИЦИ (7) СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Дете у тешком стању у болници у Нишу, налази се на респиратору

Дечја клиника у Нишу / Фото Д. Алихоџић

У удесу када је њен отац, возач "ситроеном" скренуо и ударио у банкину повређена је петочлана породица из Београда, повређени су њени брат (11) и сестра (16) који су пребачени на Дечију клинику у Нишу.

Отац није повређен док се мајка жалила на повреду екстремитета.

- Женско дете рођено 2014. године, на пријему у Ургентни центар УКЦ Ниш било је у стању тешког трауматског шока, нарушених виталних параметара, једва мерљивих. Одмах је започет поступак реанимације уз машинску вентилацију. Има висеструке, изузетно озбиљне, повреде главе и грудног коша. Збринуто је од стране лекара неурохирурга, анестезиолога и дечијег хирурга. Без свести је примљено. На респиратору је и у стању животне угрожености је - рекли су у Универзитетском Клиничком центру.

Тешка саобраћајна несрећа се догодила данас око 13,10 сати. За сада се не зна узрок удеса, али се претпоставља да су јака киша која од јутрос пада и мокар коловоз утицали на овај саобраћајни удес.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)