РАДНИК ИЗ СРБИЈЕ ПОГИНУО У НЕМАЧКОЈ! Дизалица усмртила мушкарца (30) из Сјенице, тешко повређен мушкарац из Тутина

Novosti online

13. 06. 2021. у 16:25

ГРАЂЕВИНСКИ радник Исмир Б. (30) из Сјенице, изгубио је живот у трагичној несрећи која се десила у суботу у Есебецку у Немачкој, када је дошло до пада грађевинске дизалице на кућу у изградњи, док је други мушарац из Тутина тешко повређен и боре му се за живот, јављају немачки медији.

РАДНИК ИЗ СРБИЈЕ ПОГИНУО У НЕМАЧКОЈ! Дизалица усмртила мушкарца (30) из Сјенице, тешко повређен мушкарац из Тутина

Фото: АП

Дизалица, која је имала челичну мрежу на куки за полагање, пала је на градилиште и на пут. Грађевински радник који је стајао у згради смртно је страдао. Још један радник је том приликом био заробљен и тешко повређен, док се трећи радник извукао физички неповређен, али је у тешком шоку.

Још нема званичних података о узроку несреће. Такође, није сигурно је ли ветар, а било је јаких удара у суботу, играо улогу и узроковао превртање дизалице. Пут у Есебецку је у суботу цео дан био затворен.

Како преноси хне.де, специјалистичка компанија дошла је са аутодизалицом и спасилачком групом како би спасила страдалог младића из куће на коју се обрушио кран.

Полиција, запосленици трговинске инспекције и бројни ватрогасци, болничари и доктори хитне службе били су на лицу места. Истрага је у току.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)