МЕШТАНИ СУ ПОКУШАЛИ ДА ИХ ИЗВУКУ ИЗ СМРСКАНОГ ВОЗИЛА: Слике са места трагедије, у саобраћајној несрећи страдали мајка и син (ФОТО)

З. ГРУМИЋ

08. 06. 2021. у 17:38

СИН и мајка Јован Г. (22) и Сунчица Г. (45) из Госпођинаца преминули су у Клиничком центру Војводине (КЦВ) у Новом Саду.

МЕШТАНИ СУ ПОКУШАЛИ ДА ИХ ИЗВУКУ ИЗ СМРСКАНОГ ВОЗИЛА: Слике са места трагедије, у саобраћајној несрећи страдали мајка и син (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Они су подлегли повредама које су задобили у тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила у том месту жабаљске општине данас пре подне, када је аутомобил „ фијат пунто“, којим је управљао Јован, слетео с пута и ударио у дрво.

Несрећа се догодила око девет часова на раскрсници улица Змај Јовине и Краља Петра Првог где је, према незваничним сазнањима, из засад неутврђених разлога младић изгубио контролу над возилом и на кривини, после раскрснице, продужио вожњу право тако да се аутомобил директно закуцао у дрво покрај коловоза.

- Мештани који су се затекли у близини места несреће одмах су притрчали да помогну путницима. Покушавали су да отворе или покидају врата да би извукли повређене, односно младиће и жену која је била на месту сувозача – каже за „Новости“ један мештанин Госпођинаца и додаје да је видео како из сеоске амбуланте истрчава дикторка како би им указала помоћ.

Убрзо су стигла кола Хитне медицинске помоћи којима су двоје тешко повређених превезени су у Ургентни центар новосадског КЦВ где су, упркос напорима медицинског особља, преминули.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)