КОМШИЈЕ У ШОКУ НАКОН УДЕСА: Нови детаљи несреће у којој је повређен млади виолиниста Јован Васић Пироманац

Novosti online

06. 06. 2021. у 13:40

ЈОВАН Васић Пироманац (15) из Обреновца, тешко је повређен у саобраћајној несрећи код Звечке, када је са својим оцем Зораном кренуо на музички наступ у Хрватску.

КОМШИЈЕ У ШОКУ НАКОН УДЕСА: Нови детаљи несреће у којој је повређен млади виолиниста Јован Васић Пироманац

Фото: Printscreen

Према речима комшија, који иначе живе близу места где се догодила несрећа, наводно није дошло до судара. Тачније, возач аутомобила, дечаков отац, из непознатог разлога завршио у каналу.

- Постоји могућност да је покушао да избегне неки ауто па да је скренуо, јер ту је правац и обично се возачи залете, а они су ишли из правца Уба ка Београду - рекао је комшија и додао да је такође могуће да му је неко излетео из споредне улице.

Очевидаца за ову саобраћајку није било, будући да су куће даље, те да је отворен пут и у том тренутку никога није било.

- Овде је правац, дешава се да људи много брзо возе увеце - додао је један од мештана.

Иначе, мештани Звечке и Обреновца, у суботу ујутру схватили су да је повређен мали Јоца, иначе дечак кога сви познају и воле. Како су рекли, надају се да ће се он веома брзо опоравити те да ће бити добро.

Подсетимо, млади Јоца је од силине ударца пролетео кроз прозор аутомобила и наводно летео чак 20 метара.

У незгоди је такође повређен и његов отац и према незваничним информацијама задобио је озбиљне повреде кичме. У Клиничком центру Србије лекари предузимају све како би спасили млади живот и надају се да ће Јоца с обзиром на своје године превазићи најтежу животну кризу иако је животно угрожен.

Јован Јоца Васић један је од најбољих младих виолиниста и победник у категорији јуниора на првом Сабору виолиниста Србије у Прањанима (2019.) Млади Васић је велики таленат и изузетан младић коме музички зналци предвиђају сјајну музичку каријеру.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)