МЛАДИ СРПСКИ ВИОЛИНИСТА (15) ТЕШКО ПОВРЕЂЕН У УДЕСУ: Од силине ударца излетео кроз прозор аутомобила, лекари му се боре за живот!

Новости онлине

05. 06. 2021. у 15:00

МЛАДИ виолиниста Јован Васић Пироманац (15) на животној је клацкалици након јутрошње саобраћајне незгоде у којој је задобио тешке телесне повреде.

МЛАДИ СРПСКИ ВИОЛИНИСТА (15) ТЕШКО ПОВРЕЂЕН У УДЕСУ: Од силине ударца излетео кроз прозор аутомобила, лекари му се боре за живот!

Фото: Printscreen

Васић је са својим оцем јутрос кренуо на музички наступ у Хрватску кад је на изласку из Обреновца, у насељу Звечка, дошло до удеса. Млади виолиниста је од силине ударца пролетео кроз прозор аутомобила и према речима очевидаца летео 20 метара.

У незгоди је такође повређен и његов отац и према незваничним информацијама задобио је озбиљне повреде кичме. У клиничком центру Србије лекари предузимају све како би спасили млади живот и надају се да ће Јоца с обзиром на своје године превазићи најтежу животну кризу иако је животно угрожен.

Јован Јоца Васић један је од најбољих младих виолиниста, победник у категорији јуниора на првом Сабору виолониста Србије у Прањанима (2019.)

Млади Васић је велики таленат и изузетан младић коме музички зналци предвиђају сјајну музичку каријеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)